PROMETEON ETRMA’ya Tam Kurumsal Üye Olarak Katılıyor

0
578

2017 yılında Pirelli Lastik Grubu’nun bir yan ürünü olarak kurulan Prometeon, genel merkezi İtalya’da olmak üzere tüm dünyaya dağıtılan çok markalı kamyon, otobüs, tarım ve Off The Road (OTR) lastikleri üreticisidir. Prometeon Lastik Grubu, derhal geçerli olmak üzere ETRMA’nın tam kurumsal üyesi oldu.

ETRMA başkanı Chris Delaney, kararı memnuniyetle karşıladı ve şunları söyledi:

“Prometeon’u ETRMA’nın tam üyesi olarak görmekten büyük heyecan duyuyorum. Üyelikleri örgütün temsil edilebilirliğini ve uzmanlığını artıracaktır”.

 

Prometeon Lastik Grubu Genel Müdürü Roberto Righi, “ETRMA’ya katılmaktan memnuniyet duyuyoruz ve sektör için destekleyici bir yasama ve düzenleyici ortam oluşturmak üzere diğer üyelerle ve Sekreterlik ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.ETRMA Genel Sekreteri Adam McCarthy, Prometeon’un Birliğe katılmasını memnuniyetle karşılayarak, “Prometeon ile kritik kitlemiz büyüyor ve birlikte önümüzdeki politika zorluklarını çözmek için daha verimli bir şekilde çalışmak üzere güçlü sinerjiler yaratabiliriz” dedi.

Prometeon’un tam Kurumsal Üye olmasıyla birlikte ERTMA artık Avrupa’da lastik üreten 13 küresel lastik üreticisini temsil ediyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here