Hankook’un Kinergy 4S 2 lastiği Auto Express 2021 Dört Mevsim Lastik Testini kazandı

0
2365

Hankook’un en yeni her mevsim kullanılabilen lastiği Kinergy 4S 2, Birleşik Krallık’ın en çok satan otomobil dergisi Auto Express tarafından 2021 Dört Mevsim Lastik Testi’nin galibi olarak ilan edildi. Ultra yüksek performans lastiği Ventus S1 evo 3 ile daha önce Auto Express Yaz Testi’ni kazanan Hankook için bu, 2021’de ikinci test zaferi anlamına geliyor. Hankook’un her mevsim kullanılabilen lastiği, Birleşik Krallık yollarında önemli bir husus olan kaymaya yönelik testlerde %100 başarı elde ederek zirveye çıktı.

Hankook’un Kinergy 4S 2 modeli, Auto Express Magazine’in yürüttüğü 2021 Dört Mevsim Lastik Testi ile ilk test zaferini elde etti. Auto Express lastik testleri bağımsız lastik tavsiyesi arayan tüketiciler için performans, güvenlik ve yakıt verimliliği alanlarında 1998’den beri kıstas olma özelliği taşıyor. 10 Kasım 2021 Özel Sürüm’de yayımlanan testlerde Hankook Kinergy 4S 2 modeli, popüler 205/55 R16 ebadında diğer sekiz dört mevsim lastik markasıyla mücadele etti. Her lastik Finlandiya ve Almanya’daki deneme alanlarında ıslak, kuru ve karlı zeminde yol tutuşu, gürültü, yuvarlanma direnci ve fiyat dâhil olmak üzere önemli performans değerlendirmelerine tabi tutuldu.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Sanghoon Lee şunları ifade etti: ”Hankook için bir başka büyük lastik testi zaferi. Auto Express’in en güncel dört mevsim lastik testlerindeki sonuçtan ötürü mutluyuz. Şirketimiz müşterilerine 20 yılı aşkın bir süredir yenilikçi ve yüksek performanslı her mevsim kullanılabilen lastikler sunuyor; bu da bizi bu ürün kategorisinin önderlerinden biri kılıyor. Bu ödüller ıslak, kuru ve karlı zeminlerde sürücülere azami düzeyde güvenlik ve güvenilirlik sunma hususundaki bağlılığımızı açıkça gösteriyor. Bununla birlikte Kinergy 4S 2 X, Auto Bild Allrad dergisi lastik testini kazandı ve Hankook Auto Bild Magazine’in dört mevsim lastik kategorisinde 2021’in Üreticisi olarak ilan edildi.”

REKLAM

Lastik testinin sponsoru Blackcircles.com ise şu sonuca vardı: “Bu lastiği sipariş eden müşteriler olumlu dönüşlerde bulundular ve 5 üzerinden ortalama 4.5 gibi bir skor verdiler. Geri bildirimler çoğu zaman lastiğin karlı koşullardaki performansını, konforunu ve iyi yakıt ekonomisini gösteriyor.”

Hankook’un zaferini ilan eden Auto Express de şu ifadelerde bulundu: “Hankook testin genel galibi oldu ve en güçlü performansını kayma testinde gösterdi. Ancak diğer testlerde de iyi bir performans gösterdi ve performansından çok az ödün verdi. Hankook’un kayma testinde yıldızı parladı ve yol tutuşuna yönelik pistte güven veren bir görüntü sergiledi. Hankook lastiğiyle araç virajlarda daha da içeriye çekilebilirken, diğer rakipler geniş döndü. Tam bir şampiyon!” (Auto Express 09/11/21)

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here