Continental, Lastik Servisleri için İki Yeni TPMS Cihazı Tanıttı

0
3972

Continental, mağazaların TPMS ve lastik servisine yatırımlarını optimize etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış iki yeni lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) cihazını  tanıttı.  Autodiagnos TPMS D ve SE araçlarıyla, profesyonel teknisyenler müşterilerinin tüm TPMS ve lastik servisi gereksinimlerini karşılayabilir.

Autodiagnos TPMS D, piyasadaki OE ve 20 satış sonrası TPMS sensör markalarının % 100’ünü okur ve teşhis ederken, Autodiagnos TPMS SE,% 100 OE sensörleri ve REDI Sensör ve EZ sensöründen satış sonrası sensörler ile çalışır. Her iki cihaz da Amerikai, Avrupa ve Asya’daki TPMS uyumlu araçların % 98,6’sına kolayca servis verir.

TPMS cihazları, çeşitli aydınlatma koşullarında kullanılmasına ve doğrudan güneş ışığında kolayca okunmasına olanak tanıyan  grafik kullanıcı arayüzü sunar. Tuş takım akışı, bireysel bir onarım tesisinin servis onarım sürecini destekler ve TPMS ve lastik servisi fonksiyonlarına, mümkün olan durumlarda araca özel yapılandırmalar gerekmeden ana ekrandan erişilmesini sağlar.

Her büyüklükteki mağazaya uyacak şekilde tasarlanan Autodiagnos TPMS D cihazı , eksiksiz TPMS servisi, arıza teşhisi ve yedek lastiği servisi sunabilir ve servis ve teşhis ihtiyaçları için sadece tek bir alet gerektiren mağazalar için ideal bir çözümdür. Cihaz TPMS kodlarını okuyabilir ve silebilir ve daha hızlı Marka / Model / Yıl aramaları için yerleşik bir VIN tarayıcıya sahiptir. TPMS D ayrıca geçmiş verilerden sensörleri programlayabilir ve bir aracın tüm sensörleri için iki dakikadan kısa sürede yayınları kolaylaştıran bir OBD II moduna sahiptir.

Autodiagnos TPMS D, sezgisel, kullanımı kolay bir yazılıma sahiptir ve PC tabanlı bir güncelleme yöneticisine ek olarak yazılım güncellemeleri ve en son araç uygulamalarının indirilmesi için Wi-Fi’ye bağlanabilir. TPMS D cihazı ayrıca lastik, süspansiyon ve ön uç / direksiyon bileşeni satışlarını artırmak için isteğe bağlı dijital Lastik Sırtı Derinlik Ölçer ile birleştirilebilir.

Autodiagnos TPMS SE cihazı, birden çok servis bölmesi olan ve birden fazla araca ihtiyaç duyan mağazalar için tasarlanmıştır. Bu cihaz, tüm binek araç OE sensörleri ve en popüler satış sonrası sensörleri için hızlı ve basit TPMS hizmeti sağlar. TPMS SE cihazı, birden fazla teknisyenin tüm müşterilere önemli TPMS hizmeti sunmasına olanak tanıyarak birden fazla üniteyi tek bir mağaza için uygun fiyatlı hale getirmek üzere tasarlanmıştır.Amerika Kıtası  Ticari Araçlar ve Hizmetler program sorumlusu Paul Schriro, “Teknisyenlere ve tamir tesislerine TPMS’lerini uyarlama esnekliği sağlarken, kapsamlı araç ve OEM / satış sonrası sensör kapsamı sunan bir dizi TPMS  cihazı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Continental’in TPMS ve OEM uzmanlığı ile mükemmel denge sağlanır, Autodiagnos TPMS SE teknisyenlerin TPMS hizmet faaliyetlerine odaklanmalarına izin verirken, Autodiagnos TPMS D tanılama ve servis yetenekleri sağlar. Ayrıca, lastik satışlarını desteklemek için isteğe bağlı bir lastik diş derinliği göstergesi TPMS D cihazıyla birleştirilebilir. ”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here