Türk Otomotiv Sektörü, EQUIP AUTO Lyon’da Dünya Sahnesine Çıkacak

0
900

Türk otomotiv sektörü 28-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek otomotiv endüstrisinin önde gelen ticari fuarlarından EQUIP AUTO Lyon’a ExpoHIS organizasyonu ve öncülüğünde milli katılım sağlayarak  potansiyel müşterilerle tanışıp ürün, ekipman ya da hizmetlerini tanıtacak.  EQUIP AUTO Lyon ile birlikte aynı fuar alanında 28 Eylül-2 Ekim 2023 tarihleri arasında Fransa’nın en önemli otomobil fuarlarından biri olan Motor Show da gerçekleşiyor.

Otomotiv yedek parça sektöründe yer alan tüm oyuncuları ve geleceğin mobilitesinin temsil edildiği fuar olan EQUIP AUTO Lyon, 28-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Fransa’da gerçekleştirilecek. Bu yıl 26.sı düzenlenen ve otomotiv endüstrisinin en önde gelen ticari fuarları arasında bulunan fuarın bu yılki milli katılımı ise ExpoHIS otarafından organize ediliyor. 400’den fazla katılımcı firma ve 30 binden fazla ziyaretçiyi ağırlaması planlanan fuarın yanı sıra 28 Eylül-3 Ekim 2023 tarih aralığında Fransa’nın önde gelen otomobil fuarlarından biri olan Motor Show düzenlenecek. Katılımcı 25 Türk firmasına potansiyel müşterilerle tanışma, mevcut müşterilerle iş geliştirme ve ihracatı artırma fırsatı sunacak her iki buluşma, son 10 yılda 10 milyar doların üzerinde yatırım gerçekleştiren Türk otomotiv firmalarının globaldeki büyümesine katkı sunacak.

Türk otomotiv sektörü, dünya devleriyle aynı sahnede olacak

Otomotiv sektörünün 2023 yılının ilk aylarındaki üretim hacmiyle ihracatının bir önceki yıla göre daha fazla olduğunu ve Fransa’da gerçekleştirilecek fuarın yeni fırsatların önünü açacağını söyleyen ExpoHIS Genel Müdürü Kenan Onak, “Ülkemizdeki otomotiv sanayi son 10 yılda 10 milyar doların üzerinde yatırım gerçekleştirdi. Bunun da çıktılarını her geçen yıl dünya otomotiv pazarında adından daha da söz ettiren firmalarımızla kanıtlıyoruz. EQUIP AUTO’nun düzenlendiği Lyon şehri,  İsviçre ve İtalya’ya yakınlığı ve ulaşım bağlantıları sayesinde önemli bir ekonomik bölge ve otomotiv endüstrisinin önemli bir merkezi konumunda. Milli Katılım organizasyonunu düzenlediğimiz bu fuar, firmalarımıza dünya sahnesinde olmanın fırsatını tanıyacak. Aynı fuar alanında gerçekleştirilecek Motor Show ise bağlantılı mobilite çevresindeki otomotiv satış sonrası hizmetleri ve hizmetleri için EMEA bölgesindeki inovasyonu yakalama adına firmalarımızın globaldeki potansiyelini daha da yukarı taşıyacak” dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here