BRİDGESTONE, Entegre Lastik ve Filo Yönetimi Çözümü FLEETCARE’i Sunuyor

0
1754

Bridgestone EMIA’nın yeni lastik ve filo yönetimi çözümü Fleetcare, tek bir mobilite ortağından gelen eksiksiz bir paket sayesinde filolara gelişmiş verimlilik ve düşük işletme maliyetleri sağlıyor.

Fleetcare, Bridgestone’un birinci sınıf lastik ve lastik yönetimi çözümlerini Avrupa’nın bir numaralı filo yönetimi çözümü olan Webfleet ile birleştiriyor.

Kanıtlanmış teknolojilerle desteklenen Fleetcare, her filonun benzersiz ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir ve toplam sahip olma maliyetini düşürmeyi, müşteri memnuniyetini artırmayı, zamandan tasarruf sağlamayı, uyumluluğu desteklemeyi, güvenlik ve güvenliği en üst düzeye çıkarmayı ve sürdürülebilirliği geliştirmeyi amaçlar.

Lastikler ve sürdürülebilir mobilite çözümlerinde küresel bir lider olan Bridgestone, filolar için işleri hızlandırmak üzere tasarlanmış entegre bir lastik ve filo yönetimi çözümü olan Fleetcare’i piyasaya sürüyor.

Bridgestone’un Total Tire Care ürününün bir evrimi olan Fleetcare, Bridgestone’un sınıfının en iyisi lastik yelpazesi ve lastik yönetimi çözümlerini Avrupa’nın filolar için bir numaralı telematik çözümü olan Webfleet’in filo yönetimi çözümleriyle birleştirir. Fleetcare ile filo sahipleri artık tek bir mobilite ortağından gelen eksiksiz bir paket sayesinde toplam sahip olma maliyetlerini düşürme fırsatına sahipler.

Bireysel filoların benzersiz ihtiyaçlarına ve gereksinimlerine göre uyarlanmıştır

Filolar, mobilitenin geleceğine girerken maksimum verimlilik, rahatlık ve sürdürülebilirlik talep ediyor ve Bridgestone’un çözüm portföyü, bu talepleri karşılamak ve yeni sosyal ve müşteri değeri yaratmak için hızla gelişiyor.

Bridgestone’un yeni entegre lastik ve filo yönetimi çözümü Fleetcare, filo müşterilerine toplam sahip olma maliyetini azaltma, maksimum müşteri memnuniyeti, zaman tasarrufu, mevzuata uygunluk ve artırılmış sürdürülebilirlik, güvenlik ve güvenlik dahil olmak üzere bir dizi avantaj sağlar.

Fleetcare ayrıca IoT ve veriye dayalı içgörüler ve hizmetler aracılığıyla benzersiz iş avantajları sunar. Günlük işlerine maliyet kontrolü ve otomasyon ekleyen ve daha iyi karar vermeyi sağlayan kapsamlı ve modüler bir çözüm paketi arayan ticari filo yöneticileri için geliştirilmiştir.

Şu anda mevcut olan Fleetcare, tek bir anlaşma altında sunulan ve tek bir ortak tarafından sağlanan entegre ve bağlantılı veriler ve raporlama ile hem lastik hem de filo yönetimi çözümleri sunarak filo pazarında devrim yaratıyor. Birleştirilmiş lastik ve araç verilerinin kullanılması sayesinde, Fleetcare daha akıllı ve daha öngörülü bakım çözümleri sunarak optimize edilmiş performans ve artan rahatlık sağlar.

‘Müşterilerin değişen ihtiyaçlarını dinlemek’

Bu lansmanla ilgili olarak Bridgestone EMIA Ticari Değişim ve OE Başkan Yardımcısı Mark Tejedor şunları söyledi: “Maliyet verimliliği, kolaylık ve sürdürülebilirlik şu anda filolar için üç büyük öncelik. Birçok hizmet sağlayıcıyı kullanırken, bu önceliklerin her biri üzerinde maksimum etkiyi elde etmek her zaman bir zorluktur. Bunun filo sahipleri ve operatörler için önemli bir sorun olduğunu anlıyoruz, bu nedenle Total Tire Care’i tüm lastik ve filo yönetimi ihtiyaçları için entegre bir çözüm olan Fleetcare’e dönüştürdük.

“Fleetcare’in piyasaya sürülmesiyle, maliyetten uyumluluğa, güvenlikten sürdürülebilirliğe kadar pek çok temel iş ihtiyacına hitap eden benzersiz ve modüler bir çözüm sunuyoruz. Fleetcare, kanıtlanmış filo yönetimi ve lastik yönetimi çözümlerimiz arasındaki sinerji sayesinde filo müşterilerimizin işlerini hızlandırmaya yardımcı olacaktır. Bu lansman sadece bir başlangıç ​​ve daha heyecan verici yenilikler yolda.”

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here