SPARCO® Destekli GİTİSPORT S2 Avrupa Pazarına Ulaşıyor

0
192

Lastik kenarlarında efsanevi “GİTİ – POWERED BY SPARCO®” yazan ultra yüksek performanslı GİTİSPORT S2’ler 22 yeni ve 8 mevcut ebatlarıyla Avrupa pazarına ulaştı. 

Yüksek oktanlı spor otomobilleri ve SUV’ları hedefleyen bu seri, 225/45R17‘den 315/30R22‘ye kadar tüm düşük oranlı boyutları içerir. Tüm lastikler ıslak zeminde frenleme açısından A sınıfına sahiptir ve çoğunluğu Y hız derecesini gösterir.

Motor sporları güvenlik sistemleri ve yarış ekipmanları alanında dünyanın lider üreticisi olan küresel otomotiv lastiği ortağı Sparco® ile yapılan ortak markalaşma anlaşması ilk olarak Mart 2023’te duyurulmuştu.Sadece Giti markasına odaklanan anlaşma, ‘yarış, performans, araştırma ve geliştirme ve sürekli güvenlik’ ortak felsefelerimiz ve değerlerimiz üzerine kuruludur.

Stefan Brohs şunları söyledi: “Birinci yılda Sparco® ilişkisini Avrupa’daki Giti Tire Motorsport faaliyetlerimizle gerçekten ileriye taşıdık, ikinci yılda günlük sürücüler için ilk ortak markalı lastiğimizin piyasaya sürülmesi ortak faaliyetlerimizde gerçek bir yükselişe işaret ediyor.

GitiSport S2, Avrupa Ar-Ge ekibi tarafından şimdiye kadar geliştirilen teknolojik olarak en gelişmiş UHP lastiklerinden biri olup, Sparco®’nun yanaklarına adını koymaktan mutluluk duyması, sürücülere hassas kontrol ve fren performansı açısından bekleyebilecekleri her şeyi anlatıyor.”

Toplamda, GitiSport S2 artık 16-22 inç jantlar, 195-315 kesit genişlikleri, SUV dahil 30-55 seri ebatlarında  ve VY’den hız endeksleri ile 63 ebatta mevcut.

Lastik, küresel olarak entegre, şirket çapındaki Ar-Ge sistemimiz AdvanZtech kullanılarak tasarlandı. GitiSport S2, ıslak zeminde frenlemede A notuyla sonuçlanan son derece yüksek düzeyde kavrama sunan bir bileşiğe sahiptir. Yuvarlanma direnci BE’den ölçülür.Diğer tasarım özellikleri arasında, lastik ebadına bağlı olarak olağanüstü su tahliyesi için dört veya beş uzunlamasına oluk, ilave emiş ve kavrama etkisi için temas alanında mikro yivler ve düşük gürültü ve sürüş konforu için optimize edilmiş desen blok geometrisi ve eğimi yer alıyor.

Fabio Pecci-Boriani şunları ekledi: “Bu duyuru, müşterilerimizle yaptığımız yakın işbirliğinin ve son kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin başarılı bir sonucudur ve bu sayede talebi karşılamak için ürün yelpazemize daha fazla boyut eklenmiştir.

“Pazarın durumuna göre ürün yelpazemizi geliştirmeye ve gözden geçirmeye devam edeceğiz, yakın gelecekte Giti – Powered by Sparco® yan duvarını taşıyacak bir sonraki heyecan verici ürünü duyuracağız.”

GitiSport S2, Almanya’nın Hannover kentindeki Avrupa Araştırma ve Geliştirme Merkezimizde tasarlanıp geliştirildi; testleri ise şirketin İngiltere’deki MIRA tesisinin yanı sıra Almanya ve İspanya’daki önemli lokasyonlarda gerçekleştirildi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here