Chaoyang AT577 Lastiği SAIC Maxus Heavy Truck RV’de OE teçhizatı olarak seçildi.

0
722

Birinci sınıf Ağır vasıta RV, fabrika çıkışı orijinal ekipman lastiği olarak 385/65R22.5 ebadında ZC Rubber markası Chaoyang AT577 ile donatıldı.

Chaoyang AT577, arazi performansı ve yol konforunda öne çıkan bir dört mevsim kamyon lastiğidir. Hem yol hem de arazi koşullarında uzun ömürlü hizmet sağlamak için eğimli açık omuz ve oluk tabanındaki taş ejektörlerle kendi kendini temizleyen sırt tasarımına sahiptir.

Gelişmiş bileşik, arazi sürüşünden kaynaklanan kesikleri ve penetrasyonları azaltırken, tatmin edici bir kilometre performansı ve daha da azaltılmış yuvarlanma direnci sağlar.

Lastik tasarımında ZC Rubber PSCT teknolojisinin uygulanması, daha az düzensiz aşınma için daha düzgün bir temas basıncına yol açar ve minimum profil deformasyonu sağlar.

Ayrıca Chaoyang AT557 lastiği , lastiğin dayanıklılığını, güvenliğini ve yuvarlanma direncini önemli ölçüde artıran ZC Rubber’ın en yeni BWT’sini (Belt Wrap Technology) içerir .

ZC Rubber, yıllar boyunca çeşitli müşteri ihtiyaçlarını ve geniş bir sürüş stili yelpazesini karşılayan lastik ürünleri geliştirmeye kendini adamıştır. Şirket, gelişen pazar taleplerine yanıt olarak ürün geliştirme ve teknoloji yeniliği için azami çaba göstermeye devam edecektir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here