Cooper Tire Sırbistan, Kruševac Tesisinde Kapasiteyi Artıracak

0
4142

Cooper Tire Serbia, Kruševac lastik üretim tesisinde üretim kapasitesini artıracak  inşaat projesinde devam ettiğini duyurdu. Proje, tesisin yeni, daha büyük ebat  lastikler üretmesini ve tamamlandığında yıllık üretim kapasitesini yaklaşık üçte bir oranında artırmasını sağlayacak.

Lastik_Magazin_Cooper_tires_Brad_Hughes

Bu yatırımla Cooper Tire Serbia, Avrupa ve diğer küresel pazarlarda talep edilen yeni, daha büyük ebat  lastikler üretebilecek. Kruševac tesisinde toplam yıllık üretim kapasitesi, bu yılın sonunda beklenen bu genişlemenin tamamlanmasıyla yaklaşık üçte bir oranında artacak ve ilave ekipman ve çalışanla kapasiteyi iki katına çıkarabilecek fırsat  oluşturacak.Brad Hughes, Cooper President & Chief Executive Officer. ; Cooper Tire Serbia, Cooper’ın küresel üretim ağında önemli bir tesis olan Kruševac tesisimizde lastik üretim kapasitesini önemli ölçüde artırıyor ve Avrupa’ya ve diğer küresel pazarlara yüksek kaliteli lastik tedarik ediyor, “diyor. “Bu proje, tesisin şu anda ürettiği binek otomobil ve spor aracı (SUV) lastiklerine ek olarak 4×4 lastikler ve 22 inç’e kadar büyük çaplı lastikler de dahil olmak üzere hafif kamyon lastikleri üretmesini sağlayacak.”

Lastik_Magazin_Jaap-van-Wessum-Cooper-Tire_gen_manager

Cooper’ın Genel Müdürü Jaap van Wessum, “Bu genişleme Cooper’ın Avrupa pazarına olan bağlılığını gösteriyor ve bizi tüketicilerin bugünün lastiklerinde istediklerine ayak uyduran yüksek kaliteli lastiklerle bölgedeki ve ötesindeki müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak şekilde konumlandıracak” dedi. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika. “Sırp hükümetinin ve Kruševac şehrinin bu sitenin geliştirilmesindeki desteğini takdir ediyoruz ve projeyi tamamlamayı dört gözle bekliyoruz. Cooper Tire Sırbistan, Kruševac lastik üretim tesisinde üretim kapasitesini artırma projesi,ekipman yükseltmeleri ve tesis genişletmesi için yaklaşık 55 milyon $ (USD) stratejik yatırım ile proje, Kruševac tesisinin büyüklüğünü 882.000 feet kareden fazla artıracak.  Buna ek olarak, şirket 118 yeni iş eklemeyi planlıyor. Proje, Sırp hükümeti tarafından sağlanan teşviklerle yaklaşık 8 milyon dolar (USD) ile destekleniyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here