ZC Rubber, ilk Binek EV Lastiğini Piyasaya Sürüyor

0
820

Zhongce Rubber Group Co. Ltd. (ZC Rubber), şirketin ilk elektrikli araç (EV) binek otomobil ürünü olan yeni EV PRO lastiğini ilk olarak Çin pazarında piyasaya sürdü. 

ZC Rubber yetkililerine göre, yeni EV PRO, EV’ler için azaltılmış yuvarlanma gürültüsü, artırılmış yakıt verimliliği ve iyileştirilmiş tutuş performansı sağlıyor. Lastik ayrıca, dört mevsim gürültü emici bileşikler, üç boyutlu sessiz cıvatalar ve ses geçirmez bir bölme kullanarak lastik gürültüsünü azaltan ZR Rubber’ın Zuper Silent teknolojisine sahiptir.

Yetkililer, lastiğin aynı zamanda, yüksek hızlarda lastiğe %5 daha geniş temas alanı sağlayan şirketin BPOT teknolojisiyle üretildiğini ve karıştırma teknolojisinin yol tutuş ve denge sağladığını söylüyor. Lastiğin ayrıca kadife yanak tasarımı vardır.

ZC Rubber yetkilileri, “EV PRO, elektrikli araçlara uygun çözümler sunmaya yönelik çok önemli bir adım olan ZC Rubber için bir atılımı temsil ediyor” diyor.

Bu aynı zamanda, lastik ömrünü uzatmak, yakıt tasarrufunu iyileştirmek ve çevre dostu malzemeler kullanmak yoluyla gelecekte sürdürülebilir mobilite taahhüdümüzü de gösteriyor.”

EV PRO lastikleri şu ana kadar yalnızca Çin’e yönelik olsa da ZC Rubber, şirketin yakında küresel pazar için daha fazla EV lastiği seçeneği sunacağını söylüyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here