Trelleborg’un EMR 1051’i Hevea Ödülleri’nde Yılın Off-Road Lastiği Ödülünü aldı

0
1636

Trelleborg’un EMR 1051 lastiği, Europneus tarafından İspanya’nın Madrid kentindeki Ifema fuar alanında düzenlenen ödüllerin kapanış galasında En İyi OTR (Off-the-Road) Lastik Kategorisinde 2021 Hevea ödülüne layık görüldü.

Tekerlekli yükleyiciler için özel olarak tasarlanan EMR 1051 lastiği, halktan ve yargıçlardan neredeyse %30 oy alarak Trelleborg’un 2019’da TM1000 ProgressiveTraction®️ ile En İyi Tarımsal Lastik Kategorisinde kazandığı zaferin ardından bu prestijli ödüllerdeki ikinci galibiyetini doğruladı.

Trelleborg Wheel Systems İspanya ve Portekiz Ülke Müdürü Ramón Martínez şunları söylüyor: “Bu kez OTR kategorisinde bir kez daha Hevea ödülü almaktan gurur duyuyoruz. Bu ödülün, ürünlerimizin mükemmelliğini ve tüm ürünlerimiz için araştırma ve inovasyona yaptığımız sürekli çabayı takdir ettiğini gerçekten hissediyoruz. EMR serimizin bu şekilde tanınması, Trelleborg’un, her ikisi de müşterilerimizin beklediği yüksek kaliteli çözümler ve yüksek uzmanlık gerektiren inşaat sektörüne olan bağlılığının altını çiziyor.”

REKLAM

Trelleborg’un EMR 1051 lastiği, zorlu ortamlarda çalışan yükleyiciler için özel olarak oluşturuldu. Son teknoloji ürünü bir bileşim kullanılarak tasarlanan ve güçlü bir radyal karkas ile ekstra derin dişe sahip olan hafriyat radyal lastiği EMR 1051, sürüş konforunu ve yakıt verimliliğini artırırken yük dağılımını ve lastik ömrünü optimize eder. Ağır yükler için tasarlanmış olup, açık ocaklar ve taş ocakları dahil olmak üzere yoğun inşaat işlerinde çalışmak için birinci sınıf bir çözümdür. EMR 1051 serisi dört boyuttan oluşur: 20.5R25; 23.5R25; 26.5R25 ve 29.5R25.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here