Sensata, NIRA Dynamics Lastik Diş Derinliği Monitör Çözümü Geliştirdi

0
1211

Sensata Technologies, OEM’ler için yeni bir lastik Sırt Derinliği İzleme (TDM) “sanal sensör” sistemi sunmak için İsveç merkezli NIRA Dynamics AB ile işbirliği yaptığını duyurdu. 16 Mart duyurusuna göre sistem, lastik sağlığını optimize edecek ve güvenlik ve verimliliği artıracak. 

Duyuruda, sanal TDM’nin mevcut Elektronik Kontrol Ünitelerine entegre edilebileceği ve birçok lastik ve araç tasarımı kombinasyonuyla çalışacak şekilde tasarlandığı belirtildi. Araç üreticileri, özel yazılım geliştirmeye ihtiyaç duymadan çözümü araç platformlarında hızlı bir şekilde sunabilir ve uygulayabilir.

Sensata Technologies otomotivden sorumlu başkan yardımcısı Eric Sorret, “Otomotiv endüstrisi için yeni teknolojiler konusunda NIRA Dynamics ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Sensata 20 yılı aşkın bir süredir lastik teknolojileri geliştiriyor ve bu yeni sanal sensörün bu deneyimi geliştirdiğine ve bir sonraki seviyeye taşıdığına inanıyoruz. Diğer sensörler tarafından halihazırda yakalanan verileri kullanan ve analiz eden bu çözüm, doğru ve faydalı bilgiler sağlıyor. müşterilerimize.”

NIRA Dynamics CEO’su Lisa Åbom, “NIRA ve Sensata arasındaki işbirliği mükemmel bir uyum,” diye ekledi. “Araç veri bulutu hizmetlerindeki onlarca yıllık deneyimimizi Sensata’nın Lastik Basıncı İzleme Sistemi, altyapısı ve kapsamlı müşteri tabanıyla birleştirerek, araca ek donanım takmaya gerek kalmadan araç üreticilerine müşteriler için ek bilgiler ve bilgiler sunabiliyoruz. Bu çözüm lastikle ilgili kazaların sayısını azaltmak için lastiklerinin kalitesi hakkında daha fazla sürücü bilinci oluşturarak güvenliği artıracak.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here