ZC Rubber, Tianjin United Tire & Rubber International’ı satın aldı

0
2234

Zhongce Rubber Group’un (ZC Rubber) küresel genişleme planlarının bir parçası olarak lastik üreticisi, Tianli lastik markasının üreticisi Tianjin United Tire & Rubber International’ı (TURIC) satın aldı.

Zhongce, tekerlekli yükleyiciler, belden kırmalı ve sabit damperli kamyonlar, liman uygulamaları, yeraltı madenleri ve endüstriyel ve forklift operasyonları için lastikler üretmektedir. Zhongce Rubber (Tianjin), 1 Nisan 2022 tarihinden itibaren Zhongce Rubber Group’un yeni kurulan ve tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olacak. Yeni şirket, Tianjin fabrikasında gerçekleştirilen tüm ticari operasyonlardan sorumlu olacak.

Zhongce Rubber (Tianjin) başkanı Henry Shen, “Tianjin United Tire & Rubber International, otoyol dışı uygulamalarda 2.000’den fazla SKU ile 6 inç ila 63 inç arası lastikler üreten Çin’deki en profesyonel özel lastik üreticisidir” dedi.

“Ayrıca radyal OTR üretim kapasitemizi genişleterek Zhongce’nin mevcut OTR işini güçlendirecek. Zhongce, artık tüm arazi lastikleri için onlara tek elden bir çözüm sunmayı umduğumuzdan, müşterilerimize sunulan en geniş tarım ve OTR lastiklerinden birine sahip.”

TURIC Tianjin sahası 480.000 m 2 ‘lik bir alanı kaplar ve Zhongce’nin ülke içindeki üretim kapasitesini güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Satın alma, lastik üreticisinin müşterilere çok çeşitli tarım ve yüzdürme lastikleri sunmasını sağlayacak ve Zhongce’nin dev OTR lastikleri de dahil olmak üzere Tianjin merkezli fabrikada üretilen lastikleri ürün portföyüne dahil etmesini sağlayacak.

Zhongce Rubber (Tianjin), Asya’daki en büyük ikinci OTR fabrikası olmayı hedeflerken, bir şirket olarak Zhongce, yakın gelecekte en büyük üç küresel OTR lastik üreticisinden biri olmayı planlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here