GOODYEAR, DrivePoint Ağır Hizmet Çözümünü Piyasaya Sürüyor

0
1015

Goodyear, limanlarda koruyucu lastik bakımının iyileştirmesine ve araç duruş sürelerini azaltmasına yardımcı olan yenilikçi DrivePoint Ağır Hizmet lastik izleme çözümünü piyasaya sürüyor.

Goodyear DrivePoint Heavy Duty, dayanıklı donanım ve kullanıcı dostu mobil ve web uygulamalarıyla kamyon endüstrisinde kanıtlanmış, ancak istifleyiciler, istif taşıyıcılar ve otomatik yönlendirmeli araçlar (AGV) gibi daha büyük konteyner elleçleme makinelerinde kullanım için yükseltilmiş ve uyarlanmış teknolojiyi kullanıyor.

Sistem, limanda veya tersanede konumlandırılmış pille çalışan alıcıları kullanır. Alıcılar, taşıt  geçerken aracın özel ağır hizmet tipi valf üstü lastik basıncı sensörlerinden gelen verileri okur ve analiz eder, bu da operatör için değerli zamandan tasarruf sağlar. Kurulumu kolay Goodyear DrivePoint Ağır Hizmet donanımı, çözümün yalnızca bir parçasıdır. Goodyear DrivePoint Heavy Duty, operatörler, sürücüler ve teknisyenler için üç parça yazılım içerir: Goodyear FleetHub, Goodyear DriverHub ve Goodyear TechHub.

Goodyear FleetHub, filonun lastiklerinin durumu hakkında sürekli bilgi sağlamak için tasarlanmış, özel olarak tasarlanmış bir web ve mobil uygulamadır. Makine ve bağlantı noktası donanımıyla entegre bağlantı, onu veri odaklı bir lastik yönetimi çözümü haline getirir ve operatöre ve operasyon personeline makinenin lastik durumunun tam ve uzaktan görünürlüğünü sağlar. Sistem, bir lastiğin acil bakıma ihtiyacı olduğunda sizi bilgilendirerek operatörlerin makineleri kendi yöntemleriyle verimli bir şekilde yönetmelerini sağlar.

Goodyear DriverHub, aynı veri akışlarını kullanır ancak bunu sürücüyle ilgili bilgilere dönüştürerek lastik durumuyla ilgili sürekli bilgi sağlar. Goodyear DrivePoint Heavy Duty ile bağlantılı uygulama, sürücülerin ve operatörlerin lastikle ilgili kazaları azaltmak için uygun kararlar almalarına yardımcı olur ve liman güvenliğini güçlendirmeye destek olur.

Goodyear TechHub, teknisyenlerin Goodyear DrivePoint Heavy Duty’nin kurulumunu ve/veya bakımını kolayca yönetmesine yardımcı olur. Sezgisel mobil uygulama, filo genelinde kuruluma yardımcı olur, kullanıcıyı kurulum prosedürü boyunca yönlendirir ve her donanım türü için doğru parametrelerin hızlı bir şekilde girilmesini sağlar.

Her üç çözüm de Goodyear bulutuyla senkronize edilir, böylece ağ kapsama alanı dışındayken veriler toplanmaya devam eder.

Goodyear DrivePoint Heavy Duty, Avrupa’nın önde gelen ve en gelişmiş konteyner terminal operatörlerinden biri olan Hutchison Ports ECT Rotterdam’da (ECT)1 bir denemede pilot olarak kullanıldı. Goodyear DrivePoint Heavy Duty, ECT Euromax ve ECT Delta terminallerinde otomatik kılavuz araçlara kuruldu.

Drive Point Heavy Duty’nin piyasaya sürülmesi, Goodyear’ın liman uygulamalarına yönelik ürün ve hizmet portföyünün daha da genişletilmesidir. 2021’de Goodyear, şirketin geniş liman elleçleme lastikleri yelpazesini genişleten EV-4S Gen II, EV-5S Gen II ve EV-4M Liman Handler lastik tasarımlarını ve konteyner elleçleyiciler, istifleyiciler, istifleyiciler, mekik için özel çözümleri tanıttı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here