ÖZKA LASTİK, Bu Yıl da İSO 500 Listesinde

0
4045

ÖZKA LASTİK, %15’LİK CİRO ARTIŞIYLA İSTANBUL SANAYİ ODASI TARAFINDAN HER YIL YAYINLANAN “TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU” ARASINDA BU YIL DA YER ALDI.

DÜNYADA 80’DEN FAZLA ÜLKEYE YAPTIĞI İHRACATIYLA HER GEÇEN YIL, STRATEJİSİ DOĞRULTUSUNDA BÜYÜMEYE DEVAM EDEN VE GEÇTİĞİMİZ YILLARDA İHRACAT ŞAMPİYONU OLAN ÖZKA LASTİK, İSO 500 LİSTESİNDE  NET SATIŞI İLE 389. SIRANIN,  İHRACATI İLE 198. SIRANIN SAHİBİ OLMAYA HAK KAZANDI.
ZİRAİ VE İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ ALANINDA DEV MARKALARLA REKABET EDEREK BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GELEN ÖZKA LASTİK, 2019 YILINI 78 MİLYON DOLARLIK İHRACAT RAKAMIYLA TAMAMLADI VE TÜRKİYE’Yİ GLOBAL PAZARDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM ETTİ.
Lastik_Magazin_ozka_lastik_logo
ÖZKA LASTİK ; Kanık Şirketler Grubu bünyesinde bulunan; Türkiye’nin yerli ve milli markası Özka Lastik, 1994’te Kocaeli’de kurularak her geçen yıl artan üretim kapasitesi ve genişleyen satış ve dağıtım ağı ile vizyonunu yurt içinde lider, yurt dışında tanınmış bir marka olarak belirlemiştir. Kendi bünyesinde yer alan Arge Merkezi’nde yürüttüğü çalışmaları, 900’den fazla kişiye sağladığı istihdamı, yenilikçi teknoloji ile yürütülen üretim süreçleri, inovatif bakış açısı ve sektörel tecrübesini, kalitesinin arkasındaki en önemli güç olarak tanımlamaktadır. 2020 yılında tamamlayacağı yatırımıyla  günlük üretim kapasitesini %55’lik bir artışla 200 tona çıkaran Özka Lastik, Türkiye’de lider marka olmanın yanı sıra marka bilinirliği ve müşteri memnuniyetine yönelik global projeleri ve Arge çalışmaları ile dünyada da zirai ve iş makinesi lastiklerinde ilk 3 markadan biri olma hedefiyle büyümesini sürdürmektedir.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here