GOODYEAR’a ISO 500 Ödülü

0
677

Kurulduğu günden bu yana İSO 500 listesinde yer alan 19 sanayi kuruluşundan biri olan Goodyear Türkiye’nin bu ödülü alan tek lastik üreticisi olması, Türkiye ekonomisine yaptığı katkının bir göstergesi.

Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla : “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında böyle bir ödül almak büyük bir onur. Goodyear Türkiye, 1968 yılından bu yana, ülkedeki diğer tüm lastik üreticilerinden daha önce ISO 500 listesinde yer aldı. Türkiye’nin otomotiv sektöründe lastik üreticisi ve teknoloji lideri olarak rolümüze bağlı kalmaya devam ediyoruz.”  

Goodyear, İSO’nun Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde düzenlediği ‘100’üncü Yıl Cumhuriyet Kutlama Gecesi’nde, 1968 yılından bu yana aralıksız olarak İSO 500 listesinde yer alan 19 firmadan biri olarak ödüle layık görüldü.

Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen törende Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla’ya ödülü İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz verdi. Törene, İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Türkiye ile birlikte büyüyeceğiz 

Goodyear Türkiye’nin geçtiğimiz günlerde Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen İhracatın Şampiyonları Ödülleri’nde Altın İhracat Ödülü’nün de sahibi olduğunu hatırlatan Khairalla “Her iki ödül de Goodyear’ın Türkiye otomotiv sektörüne olan bağlılığının bir göstergesidir.” dedi. Khairalla “Türkiye’nin otomotiv sektöründeki 60 yılı aşkın başarılı geçmişini temel alan Goodyear Türkiye, 1.700 çalışanıyla önümüzdeki 100 yılda da Cumhuriyet’in büyümesini ve gelişmesini desteklemeye kararlıdır.” diye konuştu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here