Falken, VfB Stuttgart’ın resmi kulüp ortağı oldu

0
501

Falken, 2024/25 sezonundan itibaren 100.000’den fazla üyesiyle Baden-Württemberg’in en büyük futbol kulübü olan VfB Stuttgart’ın resmi kulüp ortağı olacak.

Bu ortaklık “Performans, Hassasiyet ve Güvenilirlik” sloganına dayanmaktadır. Hem sahada hem de yollarda yansıyan değerler. Falken, VfB Stuttgart’ın Bundesliga iç saha maçlarında 240 metreden fazla çevre LED ekranlarında temsil edilecek. Ayrıca Falken logosu Cannstatter ve Untertürkheimer Kurve tribünlerinin ikinci sırasındaki iki statik pankartta yer alacak. Kapsamlı bir misafirperverlik programı da sponsorluk paketinin bir parçasıdır.

İmza renkleri beyaz ve kırmızı olan VfB Stuttgart, etkileyici bir başarı öyküsüne sahip: Beş ulusal şampiyonluk, üç DFB Kupası zaferi ve UEFA Kupası müsabakalarında iki final, VfB kulübünün kayda değer başarıları arasında yer alıyor.

“VfB Stuttgart’ın resmi ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ortaklık, performansı, kaliteyi ve her şeyden önce tutkuyu bir araya getiriyor. Bu iş birliği, özellikle müşterilerimiz için bu ortaklıkla elde edebileceğimiz ayrıcalıklı koşullar ve deneyimler açısından katma değer yaratıyor,” diyor Falken Tyre Europe GmbH Genel Müdürü, Başkanı ve CSO’su Markus Bögner.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here