THE TIRE COLOGNE

0
3871

Koelnmesse Gmbh olarak bu organizasyonda ki iş ortağı Almanya Perakende lastik ve Kauçuk Ticaret Birliği (BRV ) ile gerçekleştirdiği kapsamlı değerlendirme toplantı neticesinde 9-12 Haziran 2020 tarihlerinde organize edilmesi planlanan THE TIRE COLOGNE lastik sektör fuarını Mayıs 2021 tarihine kadar  erteledi.

Koelmesse Fuar yönetimi genel olarak, Haziran 2020’nin sonuna kadar Koelnmesse adına kendi etkinliklerini düzenlememeye karar verdi. Fuar yönetiminin bu kararı, Köln şehri kriz merkezi 18.03 tarihli toplantısında da tavsiye edilen Köln Şehri kriz yönetim ekibi tarafından da  desteklendi. Bu aynı zamanda Alman federal hükümeti ile Alman devletleri hükümetleri arasında 16.03.2020 tarihinde ulaşılan ve koronavirüs salgını ile başa çıkmak için ortak kurallar koyan ve açıkça ticaret fuarlarının ve sergilerinin genel olarak kapatılması da dahil olmak üzere aldığı tedbirlere de uyum sağlamaktır.

Koelnmesse bu erken duyuruyu THE TIRE COLOGNE katılımcılarına ve ziyaretçilerine planlama güvenliği sağlamak için yapıyor. Lastik ve jant endüstrisi için önde gelen uluslararası fuar olan THE TIRE COLOGNE’nin başarısı, etkinlikte yer alan ve ziyaret eden küresel oyunculara dayanmaktadır. Bununla birlikte, mevcut koşullar, aşağıdakiler için gerekli olan yoğun hazırlıklara izin vermemektedir: katılan tüm katılımcılar için de güvenli olan başarılı bir fuar organize etmektir. Mevcut tüm seçeneklerin dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinden sonra, 18 – 20 Mayıs 2021 yılları arasında THE TIRE COLOGNE fuarı yeniden planlanmıştır.

BRV ( Almanya Perakende Lastik ve Kauçuk Ticareti Birliği ), Koelnmesse’nin  erteleme kararının tamamen arkasında olduklarını , katılımcıların ve ziyaretçilerin sağlığı BRV için de en büyük öncelik olduğunu açıkladı.

THE TIRE COLOGNE , uluslararası lastik ve jant endüstrisinde önde gelen küresel ticaret fuarıdır. Fuarda 40’tan fazla ülkeden 500’den fazla katılımcı şirketi ve 110’dan fazla ülkeden 16.000’den fazla ticaret ziyaretçisi bulunuyor. Katılımcıların neredeyse yüzde 77’si Almanya’nın dışından gelecek ve Katılımcı firmaların  yaklaşık yüzde 45’i farklı ülkelerden olmaktadır

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here