SANTINI CYCLING ve PIRELLI ,PIRELLI SPORT CLUB’dan İlham Alan Bir Bisikletçi Koleksiyonu Tanıttı

0
517

Santini Cycling, 1922’de Milano’da kurulan Pirelli Sport Club’ın tarihinden ilham alan ve iki başarılı İtalyan markasının paylaştığı bisiklet tutkusunu kutlayan, sınırlı üretim teknik giyim koleksiyonunu tanıttı.

Bisiklet giyiminde bir lider olan Santini Cycling, Pirelli’nin yüksek kaliteli iş birliklerine odaklı Pirelli Design birimi ile birlikte bisikletçiler için tasarlanan yeni bir kapsül koleksiyonu duyurdu.

Koleksiyonun tamamında çalışanların sağlıklı yaşamına fiziksel aktivite yoluyla katkıda bulunmak için 1922’de kurulan Sport Club Pirelli’nin yeni logosu yer alıyor. Kulübün en çok odaklandığı disiplinlerden biri olan bisiklet, Pirelli’nin sporla uzun yıllardır süren bağını vurguluyor. Öyle ki Pirelli’nin ilk lastiği olan “Tipo Milano” 1894’te bisikletler için tasarlanmıştı. Bu koleksiyondaki formalara dikilen bir etikette de Pirelli Sport Club’ın tarihi anlatılıyor.

Koleksiyon iki bisiklet forması, siyah ve beyaz renkli bir şort, bir içlik, bir kolsuz yelek ve bir rüzgarlık ile çoraplar, bir şapka ve bir matara gibi uyumlu aksesuarlardan oluşuyor. Ayrıca %95 pamuk ve %5 likra karışımlı yumuşak kumaştan bir tişört ve bisiklet yaka sweatshirtte yumuşak dokunuşlu silikon Santini ve Pirelli logoları yer alıyor.

Pirelli Sport Club Formaları

Pirelli SC formalarının nefes alabilen Polartec® Power Stretch® kumaştan üretilen iki versiyonu da üstün konfor sunuyor. Slim fit kalıp ve kenarları ham bitirilmiş kollarla tasarlanan bu formalar, belin içindeki silikon kavrama sayesinde pedal çevirirken formanın yerinde kalmasını sağlıyor. Arkadaki üçlü cep, ultra hafif bir file katmanın eklenmesiyle saklama alanını iki katına çıkarıyor ve bu formaları daha uzun yolculuklar ve tüm bisiklet aktiviteleri için ideal hale getiriyor. Formaların sırtında gri reflektör detayları yer alıyor. Dört renk seçeneğiyle sunulan üniseks Pirelli SC forması, yeni Sport Club Pirelli logosunun çağrıştırıcı şekilleri kullanılarak tasarlandı. İkinci forma ise sade ve zarif bir tasarıma sahip. Göğüs çevresinde siyah şeritli beyaz ve Pirelli’nin sarısını anımsatan sarı detaylı siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor. Pirelli SC ve Santini logolarının silikon transfer olarak uygulandığı formalar, sırasıyla UPF30+ ve UPF50+ sertifikalı olup zararlı UV ışınlarına karşı önemli bir bariyer sağlıyor. 

Pirelli Sport Club Şortları 

Pirelli SC şort hafifliğine karşı yüksek performans sunuyor. Güçlü kompresyon teknolojili kompakt ve son derece elastik İtalyan kumaşından üretilen şortların mat bitişi klasik ve minimal bir görünüm yaratıyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Beyaz şortun arkasındaki çift panel ekstra koruma sağlıyor. Her vücut tipine uygun şortların dikişsiz elastik ön parçaları vücuda tutunuyor; arkadaki son derece hafif ve elastik file ise mükemmel havalandırma sağlıyor. İçindeki kaymaz kavrama ise pedal çevirirken şortun yerinde kalmasını sağlıyor.

Darbeleri kademeli olarak emen jel çekirdekli GITevo güderi içeri ile uzun sürüşlerde bile benzersiz konfor sunuyor. Bacaklardaki reflektif detaylar ise  karanlıkta yüksek görünürlük sağlıyor. 

Pirelli Sport Club İçlik 

Teknik malzemeden üretilen kolsuz içlik üstün konfor için tasarlandı. Esnek, hafif ve uzun kesimiyle rahatça şortun içine uzanabilen içlik, Pirelli SC formasının altına giymek için mükemmel bir katman oluşturuyor.

Pirelli Sport Club Rüzgarlık  & Yelek 

Pirelli SC yelek, hem bisiklete binerken hem açık havada kullanırken ideal, katlanabilir bir rüzgarlık. Son derece hafif olup rüzgar veya yağmur durumunda kolay erişim için kendi cebine katlanabiliyor. Öndeki iki kat rüzgara dirençli kumaş sayesinde rüzgardan korurken sırtındaki hafif file maksimum nefes alabilirlik sağlıyor. Arka ceplerdeki reflektif bantlar görüş mesafesinin düşük olduğu durumlarda güvenliği artırıyor. Yelek, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor.  

Hem bisiklet sürüşü hem günlük kullanım için hafif, katlanabilir rüzgarlık ceket. Son derece hafif olduğu için kendi cebine katlanabilen ve böylece çok az yer kaplayan rüzgarlığa her zaman kolayca erişilebiliyor. Klasik kesimli rüzgarlık konfor ve hareket özgürlüğü sunuyor.

 Pirelli Sport Club Şapka

Koleksiyonda iki koton bisiklet şapkası yer alıyor: birinin alnında dikilmiş sarı kurdele ve yanında nakışlı aplike Pirelli Sport Club logosu, diğerinde ise yeni Sport Club Pirelli logosunun şekillerinin kullanıldığı görsel detaylar yer alıyor.

 Pirelli Sport Club Teknik Çoraplar 

Hafif ve nefes alabilen yüksek bilekli Pirelli SC çoraplar, olağanüstü konfor, yüksek performans ve mükemmel nefes alabilme özelliği sunan Pirelli SC kitini tamamlıyor. Bu teknik çorapların yenilikçi bileşimi %50 q-skin, %47 naylon ve %3 likra içeriyor ve bu formül sayesinde terin hızlı buharlaşmasını sağlıyor. Yapısı, mükemmel bir kalıp için elastik bilek, üstün konfor ve koruma için topuk ve ayak parmaklarında stratejik takviyeler içeriyor.

Pirelli Sport Club Matara

Pirelli SC matara, bisiklet tutkunuzu göstermek için mükemmel bir aksesuar. Kolayca doldurulabilen matara, güvenli kapama sağlayan ve sürüş sırasında akmayı önleyen bir kapakla tamamlanıyor. Polietilen malzeme, şişenin moleküler yapısını değiştiren biyo-seri katkı maddesi sayesinde ömrünün sonuna kadar kullanımını ve çöpe gönderilmesini etkilemeden biyolojik olarak çözünebilir hale geliyor.

Santini Cycling, PIRELLI VE SC markalarının bisiklet giyim lisansörüdür. 

Daha detaylı bilgi için: www.santinicycling.com

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here