Uzer Makina, Tire Technology Expo’ya Katıldı.

0
5293

Uzer Makina global lastik endüstrisine 40 yılı aşkın süredir lastik pişirme çözümleri sunan Uzer Makina lastik sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Tire Technology Expo’ya katıldı.

 Uzer Makina her sene olduğu gibi bu sene de Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Tire Technology Expo’ya katıldı. Kocaeli’deki 2 adet fabrikasıyla ve 500’ü aşkın çalışanıyla lastik pişirme presleri ve lastik pişirme kalıpları üreten Uzer Makina 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapan Uzer Makina geçen sene olduğu gibi bu sene de Tire Technology International Awards kapsamında Lastik Sektörü Yılın Tedarikçisi kategorisinde aday gösterildi.

Fuar alanında, lastik sektöründeki trend konulardan biri olan ve lastik yanak markalamalarının daha belirgin olmasını sağlayan high contrast texturing teknolojisi, fuar için üretilmiş olan yanak kalıbı ve bu kalıpla pişmiş lastikle tanıtıldı. Bir diğer gösterim, Uzer Makina’nın yeni pazara sunduğu çapraz hidrolik pres ürününün dijital ikizinin sanal gerçeklikte deneyimlenmesi oldu. Rockwell Automation ekibiyle birlikte geliştirilen bu dijital ikiz, preslerin sanal ortamda gerçek durumdaki gibi çalışmasını ve olası problemlerin önceden tespit edilmesini sağlıyor. Aynı zamanda yeni işe alınan pres operatörlerin eğitimi konusunda büyük bir kolaylık getiren bu uygulama, operatörlerin makineyle ilk temasını gerçek ortamdan sanal ortama taşınmasını sağlıyor ve dolayısıyla oluşacak iş güvenliği ve üretim risklerini ortadan kaldırmış oluyor.

Kocaeli’deki 3. fabrikasının inşaatı devam etmekte olan Uzer Makina son teknoloji makine ve ekipmanlarla üretime devam etmekte, yeni müşteriler ve yeni yatırımlarla büyümeye devam etmektedir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here