Sekizgen, Bilişim Sektörüne Yeni Adım Atacak Adaylarla Buluştu

0
4020

Sekizgen Bilişim Araştırma Yatırım ve Ticaret AŞ. yetkilileri İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi (İYTÜ) Teknopark’ında staj yapmak ve tam zamanlı çalışmak isteyen üniversite öğrencileri ve yeni mezunlarla bir araya geldi.

Sekizgen Bilişim AŞ. yetkilileri; Kurucu Ortak ve CEO Onur Eren, Operasyon Yöneticisi Aslı Sayın ve Bilgisayar Mühendisi Berk Belcioğlu, 13 Mart Cuma günü İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Teknopark’ında staj yapmak ve tam zamanlı çalışmak isteyen bilgisayar mühendisi üniversite öğrencileri ve yeni mezun adaylarla mülakat gerçekleştirdi.

Her zaman İzmirli gençlere inandıklarını vurgulayan CEO Eren: ” E- ticaret siteleri, mobil uygulama ve web servisleri hizmetleri alanında faaliyet gösteren firmamızın ekibini büyütmek için üniversite son sınıf ve mezun bilgisayar mühendisi adaylarla birlikteydik.” dedi. Sekizgen Bilişim olarak üniversitede katılım sağladıkları ilk etkinlik olduğunu belirten Operasyon Yöneticisi Sayın, üniversite öğrencilerine eğitimleri devam ederken ve yeni mezun adaylara kendilerini ifade edecekleri buluşmaların var olması çok değerli ve anlamlı olduğunu dile getirdi. Operasyon Yöneticisi Sayın: “Önümüzdeki günlerde üniversite öğrencileri ve yeni mezunlarla bir araya geleceğimiz etkinliklerde yer almaya özen göstereceğiz.” dedi.

Aralarında ilk defa mülakat deneyimi yaşadıklarını ifade eden öğrencilerinde olduğu etkinlikte 10 aday,  30 dakika boyunca kendilerini ifade etme ve yöneltilen soruları cevaplama fırsatı buldu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here