ATEK MAKİNA ,İstanbul 2.ci Klasik Araç Festivaline Katıldı

0
5966

Atek Group olarak, 2019 yılının ilk yarısında birbirinden önemli fuarlarda katılımcı olarak yer aldı.Yılın ilk fuarına  Çin Distribütörü  ile Mart ayında AMR Pekin fuarına katılan Atek Makina hemen ardından Automechanika İstanbul ile Türkiye otomotiv ve lastik sektörünün servis noktalarında ki garaj ve servis ekipmanları kullanıcılarıyla buluştu. Mayıs ayında, sektörümüzün en önemli fuarlarından biri olan Autopromotec Bologna ile son teknoloji Türk malı  garaj ve servis ekipmanlarını   dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçiler ile buluşturan Atek Makina yılın ilk yarısını yüksek prestijli sosyal bir etkinlikle taçlandırarak  2.ci Klasik Araç Festivaline katıldı .

Bu yıl 2.si düzenlenen Uluslarası Klasik Araç Festivali’nde Atek Classics Team olarak, Atek Classics koleksiyonunun en nadide parçalarından olan 1971 model Citroen 2CV,  1971 Model VW 1200, 1967 Model Arçelik Lambretta Triportör ve 1964 Model Land Rover Series 2A ile klasik severler ile buluşarak geçmişe bir yolculuk yaptık.

Bu modellerin yanı sıra, birbirinden özel 1952-1954 arası BMW ve JAWA motosikletler de Atek Classics koleksiyonunun en çekici araçlarından oldu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here