Continental, Tayland’daki Lastik Fabrikasının Kapasitesini Genişletiyor

0
24

Continental, Tayland’ın Rayong kentindeki lastik fabrikasının üretim kapasitesini yılda 3 milyon birim daha artırıyor. Operasyonların kademeli genişleme planı, 300 milyon avronun (13 milyar Tayland Bahtı) üzerinde planlanan toplam yatırımı ifade ediyor.

Continental, Rayong tesisinde MaxContact MC7 gibi birinci sınıf lastikler ve elektrikli araçların özel gereksinimlerini karşılayan diğer lastik serileri üretiyor. Continental, 2023 yılında Asya-Pasifik bölgesindeki en yüksek hacimli beş elektrikli araç üreticisinin tamamını orijinal ekipman lastiklerle donattı. Ayrıca Rayong, dünya çapında en büyük Continental motosiklet üretim tesislerinden biridir.

“Rayong’daki son kapasite genişlememiz, Continental Lastiklerinin stratejik büyüme pazarlarından biri olan Asya-Pasifik bölgesindeki güçlü büyümemizi yansıtıyor. Artan üretim kapasitemizle, Tayland’da yerel olarak ve Asya-Pasifik pazarlarında bölgesel olarak müşterilerimizin taleplerini daha da iyi karşılayacağız,” diyor Continental Asya-Pasifik bölgesindeki Yedek Lastikler İş Alanı Başkanı Dalibor Kalina.

Continental, dünya çapında 16 ülkedeki 20 lastik fabrikasında küresel üretiminin sürdürülebilirliğine, dijitalleştirilmesine ve otomasyonuna sürekli yatırım yapmaktadır. Odak noktası, yeni yenilikçi teknolojilerin, alternatif malzemelerin ve çevre dostu üretim süreçlerinin araştırılması ve geliştirilmesi ile lojistik süreçlerinin genel verimliliğinin sürekli iyileştirilmesidir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here