BMW, en yeni X1 kompakt SUV için Vredestein Ultrac lastiğini seçti

0
920

Apollo Tyres’ın Vredestein Ultrac yaz lastiği, BMW tarafından şirketin yeni BMW X1 spor arazi aracı için orijinal ekipman olarak seçildi.

Ultrac lastikler, Apollo’nun Macaristan’daki Gyöngyöshalász fabrikasında üretiliyor ve BMW’ye 205/65 R17 100Y XL boyutunda tedarik edilecek. Yan duvardaki bir yıldız sembolü, lastiğin Alman OEM için ısmarlama bir versiyon olduğunu gösterir. İkili, ürünün gerekli özellikleri sağladığından emin olmak için işbirliği içinde çalıştı.

Apollo’nun en yeni Ultrac lastik portföyü, kuru ve ıslak yol tutuşta önceki modele göre %15 daha iyi performans gösteriyor; bu, daha kare ayak izi, daha sert sırt deseni ve parabolik yanal oluklara sahip bir orta nervür ile geliştirilmiş lastik boşluğu sayesinde mümkün oldu. Bunlar bir araya geldiğinde, daha güvenli sürüş özellikleri için direksiyon tepkisini ve hassasiyetini geliştirir. Ek yakıt verimliliği ve daha düşük CO 2   emisyonları için lastiğin yuvarlanma direnci de %5 oranında iyileştirilmiştir .

Ek olarak Ultrac, kuru ve ıslak yüzeylerde %10 daha iyi frenleme sağlamak için önceki versiyonuna göre %50 daha fazla çekiş arttırıcı silika ve reçine bileşikleri içerir. Azaltılmış bir tepe yüksekliği, optimize edilmiş yan duvar ve artırılmış esnek bölge, şok emilimini ve gürültü azaltmayı geliştirmek için bir araya gelir.

Ultrac lastikleri doğrudan BMW’nin Regensburg, Almanya’daki üretim tesisine teslim edilecek ve aynı zamanda yenileme pazarında da bulunacak.

Apollo Tyres Europe başkanı ve CEO’su Benoit Rivallant, “Ürün kalitesi, teknik işbirliği ve tutarlı tedarik güvencesi, bu tür bir Orijinal Ekipman anlaşması için kritik öneme sahiptir” yorumunu yaptı. “Son derece yetenekli Avrupa Ar-Ge ekibimiz, Vredestein ürünlerinin üstün kalite özelliklerinin belirli uygulamalar için nasıl daha da geliştirilebileceğini göstererek, sayısı giderek artan yeni OE anlaşmalarını güvence altına almamıza yardımcı oluyor.

“BMW Group ile ikinci OE anlaşmamızı yapmaktan bu kadar gurur duymamızın nedenlerinden biri, Vredestein ürünlerinin ödüllendirici sürüş dinamiklerini ve yüksek verimliliği takdir edenler tarafından nasıl seçildiğini vurgulamasıdır.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here