NEXEN TIRE Üç Tip Konsept Lastiğini Tanıtıyor

0
922
NEXEN TIRE, endüstri-akademik bir işbirliği yoluyla Busan Tasarım Konseyi (DCB) ile işbirliği içinde geliştirilen BTR, Mearth ve Nocturne geleceğin konsept lastiklerini sundu.
Geleceğin üç konsept lastiği, tasarım endüstrilerini ve toplumları destekleyen ve aynı zamanda öğrencileri çeşitli pratik araçlarla endüstriyel alan uygulamalarına uygun yetenekler olarak destekleyen bir kamu tasarım üyelik programı olan Korea Design Membership Plus’ın (KDM+) DCB’sinden dokuz ürün tasarımı öğrencisi ile işbirliği içinde oluşturuldu. tasarım eğitimi.
İlk olarak, Born to Race anlamına gelen “BTR”, bireysel sırt desenleriyle sabit bir zemin alanını korurken kamber açısını sürüş rotasına göre serbestçe ayarlayabilen küresel bir iç yapıya sahip bir yarış lastiğidir.
“Mearth (Mars+Earth)” lastiği, Mars’ta kullanılmak üzere tasarlanmış, sırt alanını özel malzemelerle genişleterek sürüş yeteneğini geliştiren bir modun yanı sıra Mars’taki çorak araziyi çıkıntı yaparak temizleme modu sağlayan, geleceğin bir dönüşüm lastiğidir. yan duvar yapıları.
Son olarak, aktif gürültü önleme teknolojisi kullanan havasız lastik “Nocturne”, yalnızca yüksek hızlı sürüş sırasında lastik sesini etkili bir şekilde azaltmakla kalmaz, aynı zamanda en iyi düşük gürültülü ortamın keyfini çıkarmak için araba kampı ve kamp gibi durduğunda da çalışabilir. aracın etrafında.
NEXEN TIRE, çeşitli endüstri-akademik ortak araştırma projeleri aracılığıyla yaratıcı fikirleri keşfetmeye devam etmeyi ve farklı bir konseptle mobilite endüstrisinin gelecekteki trendine öncülük etmeyi amaçlıyor.
Bu arada NEXEN TIRE, Kore Tasarım Tanıtım Ajansı (KDM+) ürün tasarımı öğrencileriyle işbirliği içinde geliştirilen konsept lastikler için geçen yıl 2022 IDEA Tasarım Ödüllerinde ana ödülü kazandı.
- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here