ZC Rubber, The Tire Cologne 2024’te En Yeni Elektrikli Araç (EV) Lastik Serisini Sergiledi.

0
553

ZC Rubber, “E-Mobility Yolunuza Çıkıyor” temasıyla, merakla beklenen WESTLAKE ZuperAce EV de dahil olmak üzere üç yenilikçi ürünü tanıttı. WESTLAKE ZuperAce Z-007 EV Ready ve GOODRIDE Solmax 1 EV Ready’nin yükseltilmiş EV sürümleriyle birlikte elektrikli araç lastiği sektörüne yeni bir canlılık kazandırıyor.

ZC Rubber’in Başkan Yardımcısı Bay Zhiqiang Jiang ve Bay Henry Shen‘in yanı sıra ünlü Arsenal Efsanesi futbol yıldızı Bay Robert Pirès’in de yer aldığı WESTLAKE ZuperAce EV’nin açılışı, etkinlikte önemli bir an oldu. Ortak görünümleri lastiğin üstün özelliklerinin altını çizdi ve ZC Rubber ile Arsenal arasındaki uzmanlık, yenilikçilik ve sportif mükemmelliğin birleşimini temsil eden güçlü ortaklığın altını çizdi.

WESTLAKE ZuperAce EV: Profesyonel EV Lastik Seçimi

Profesyonel elektrikli araç uygulamaları için özel olarak tasarlanan WESTLAKE ZuperAce EV, çevresel sürdürülebilirliğe öncelik verirken EV sürüş deneyimini yükseltmeyi amaçlayan en son teknolojileri sergiliyor.

Dikkate değer yenilikler arasında gürültü emici köpük kullanan Zuper-Silent teknolojisi, 3D gürültü kontrollü ses cıvataları ve lastik gürültüsünü etkili bir şekilde azaltmak için benzersiz yankısız oda tasarımı yer alıyor.

Lastik aynı zamanda BPOT teknolojisiyle üstün performansa sahiptir ve geleneksel lastiklere kıyasla yüksek hızlarda %5 daha geniş temas alanıyla mükemmel yol tutuşu sağlar. Hibrit Formül optimize edilmiş kavrama ve stabilite sağlar. Ek olarak WESTLAKE ZuperAce EV, DMOT tasarım teorisi ve Gen II Hibrit Silan sırt bileşeniyle verimlilik açısından öne çıkıyor, yuvarlanma direncini azaltıyor ve kilometre performansını %10 artırıyor.

Bu gelişmeler, lastiğe enerji verimliliği, ıslak yol tutuşu ve dış yuvarlanma gürültüsü açısından AB lastik etiketinde en yüksek A/A/A ​​notunu kazandırdı.

WESTLAKE ZuperAce EV Ready & GOODRIDE Solmax 1 EV Ready: EV’ler ve Hibrit Araçlar için Uyarlanmış Ultra Yüksek Performans Lastiği

WESTLAKE ZuperAce Z-007 ve GOODRIDE Solmax 1’in başarısını temel alan ZC Rubber ayrıca iki yükseltilmiş EV sürümünü de tanıttı: WESTLAKE ZuperAce Z-007 EV Ready ve GOODRIDE Solmax 1 EV Ready. Yeni EV Ready serisi, önceki modellerin olağanüstü kuru ve ıslak performansını temel alırken, gelişmiş çevresel özellikleri ve konfor özelliklerini de entegre ediyor. Bu lastikler, yüksek kilometre performansını korurken ve genel performansı artırırken yuvarlanma direncini azaltacak şekilde tasarlanmış, yükseltilmiş EV sırt bileşeni teknolojisine sahiptir. Elektrikli veya hibrit araç kullanıcıları için tasarlanan bu ürünler, daha akıcı ve verimli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Zhongce Rubber Group (ZC Rubber) Başkan Yardımcısı Bay Zhiqiang Jiang şunları söyledi: “Yeni EV lastik serimiz, elektrikli araç pazarının taleplerini karşılamak için özel olarak tasarlanan ekibimizin yıllar süren özverili çabasını temsil ediyor. Olağanüstü çevre koruma ve enerji tasarrufu özellikleri sağlarken lastik performansını, güvenliğini ve konforunu artırmaya kendimizi adadık. İleriye baktığımızda, dünya çapındaki kullanıcıların beklentilerini karşılamak için yenilikler yapmaya ve daha yüksek performanslı ürünler sunmaya devam edeceğiz.”

Zhongce Rubber Group (ZC Rubber) Başkan Yardımcısı Bay Henry Shen, yeni lansmanlarla ilgili heyecanını paylaştı: “Elektrikli araç performansını artırma misyonumuzda önemli bir sıçramaya işaret eden en son EV lastik teknolojilerimizi tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. WESTLAKE ZuperAce EV ve yükseltilmiş EV’ye hazır lastiklerimiz, olağanüstü performans, verimlilik ve güvenlik sunmak ve doğrudan elektrikli araç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.”

Ayrıca şunları vurguladı: “Açılışımızın yanı sıra Bay Robert Pirès’in varlığı, mükemmellik ve birinci sınıf kaliteye olan sarsılmaz bağlılığımızın altını çiziyor. Arsenal ile olan bu işbirliği, lastiğimizin en üst düzeyde performans ve güvenilirlik sunma yeteneğini gerçekten ortaya koyuyor.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here