YOKOHAMA GEOLANDAR G94 Lastikleri Mitsubishi Pajero Sport’ta OEM Olarak Takılıyor.

0
716

Yokohama Rubber Co., Ltd., bugün GEOLANDAR G94 lastiklerini, Mart 2024’te Tayland’da tanıtılan otomobil üreticisinin Pajero Sport orta boy SUV’sinde kullanılmak üzere Mitsubishi Motors Corporation’a orijinal ekipman (OE) olarak tedarik etmeye başladığını duyurdu. Pajero Sport’a 265/60R18 110H ebat lastikler takılıyor.

Yeni donatılan GEOLANDAR G94, çeşitli yol yüzeylerinde çalışmaya yönelik faydalı performansla donatılmış, her türlü araziye uygun bir SUV lastiğidir. Sırt kauçuğu ve profili, zorlu ortamlara dayanabilecek bir dayanıklılık düzeyi elde etmek için özel olarak ayarlanmıştır, aynı zamanda dış gürültüyü azaltır ve hem düşük yuvarlanma direnci hem de mükemmel direksiyon stabilitesi sağlar.

Pajero Sport, Mitsubishi Motors-ness konseptini her açıdan en son teknolojiye sahip olarak bünyesinde barındırıyor; benzersiz teknoloji sayesinde tüm arazilerde daha iyi yakıt verimliliği ve üstün kontrol edilebilirlik ile üstün sürüş performansı sağlayan yeni 4N16 motora kadar. ; Super Select 4WD-II, genel olarak yükseltilmiş güvenlik özelliklerine sahiptir. Yeni Siyah – Bordo iç mekan, yeni sportif premium görünümle zenginleştirilirken, yenilenen dış kısım daha dinamik, agresif çizgileri öne çıkarıyor.

Yokohama Rubber’ın üç yıllık (2024-2026) orta vadeli yönetim planı Yokohama Dönüşüm 2026 (YX2026) kapsamında, tüketici lastiği iş kolu, yüksek katma değerli lastiklerin satış oranlarını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Bu strateji kapsamındaki önemli girişimlerden biri, küresel amiral gemisi ADVAN marka lastiklerin ve SUV’lar ve kamyonetler için GEOLANDAR marka lastiklerin yeni otomobiller için orijinal ekipman olarak tanıtılmasıdır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here