Kumho Tire, Eintracht Frankfurt ile Profilini Güçlendiriyor

0
681

Koreli lastik üreticisi Kumho Tire ve Eintracht Frankfurt, stratejik ortak olarak üç yıllık bir işbirliği konusunda anlaşmaya vardı.

İşbirliği, Kumho Tire markasının bilinirliğini ve imajını artırmayı amaçlıyor ve stadyumda reklam varlığını, ağırlama birliklerini ve ortak sosyal medya faaliyetlerini içeriyor. Erkek takımının yanı sıra espor takımına da destek verilmekte ve EintrachtTech ile ortak kampanyalar planlanmaktadır.

Kumho Tire Europe GmbH Avrupa Başkanı Tony Lee.“Avrupa’daki farkındalığımızı sürekli artırmak istiyoruz. Eintracht Frankfurt gibi Almanya sınırlarının ötesinde de tanınan ve sevilen güçlü bir marka bunu yapmamıza yardımcı oluyor. Kurumsal kültürümüz Eintracht’a benzer şekilde güven, dürüstlük ve sürdürülebilirliğe dayanmaktadır. Özellikle, 2045 yılına kadar yalnızca tamamen sürdürülebilir malzemelerden yapılmış ürünler geliştirme hedefini takip ediyoruz” diyor

“Ortaklarımıza Kumho Tire’ı sıcak bir şekilde davet ediyoruz. Yenilikçi ve sürdürülebilir yönelimi ile şirket, Eintracht için mükemmel bir seçimdir ve fırsatlarımızı, onları Avrupa’da daha fazla yer edinme hedeflerinde desteklemek için kullanabiliriz” diyor Eintracht Frankfurt Fußball AG yönetim kurulu sözcüsü Axel Hellmann.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here