Truck Grand Prix’isinde AUSTONE ve FORTUNE’dan Başarılı Performans

0
663

PRINX Avrupa, Truck Grand Prix’sine gösterilen ilgiden son derece memnun. Lastik üreticisi, Nürburgring’de AUSTONE ve FORTUNE Tyres markalarının amiral gemisi ticari araç modellerini tanıttı.

İnteraktif ve canlı sunumların harmanlanması hem B2B hem de B2C ziyaretçilerini etkiledi.

11-14 Temmuz tarihleri ​​arasında kükreyen motorlar ve  festival havası, AUSTONE ve FORTUNE Lastikleri markalarının satış ekipleri için enerji dolu bir ortam oluşturdu. En başından beri, son teknoloji ürünü lastik çözümleri Truck Grand Prix coşkulu izleyicilerinden büyük ilgi gördü.

PRINX Europe, Ring’de AUSTONE ve FORTUNE Lastik serilerinden 12 ticari araç lastiği seçkisini sundu. Bunlar arasında Alman müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen “mega treylerler için güç merkezi” olan ATH 135 ve yüksek çekiş ve kilometre performansına sahip AÇIK/KAPALI lastik FDM 207 yer alıyordu.

Darmstadt ekibi, PRINX fuar fragmanındaki soruları yanıtlarken satış ortakları Almanya’dan Marangoni, Woerlen Reifen (S Noktası) ve Hollanda’dan Lowland Lastik Dağıtımı tarafından desteklendi. Yoğun, açık ve eşit görüş alışverişleri, kamyoncuların yanı sıra filo operatörleri ve kamyon üreticilerinden de olumlu tepkiler aldı. Ürünlerin sunuluş şekli de ziyaretçilerin ilgisini çekti. Etkileşimli dijital özellikler, lastiklerdeki son derece teknik ayrıntıları gösterirken, uygulamalı deneyim canlı performansı destekledi.

PRINX Avrupa Genel Müdürü Thomas Wohlgemuth, etkinliğin ana amacının, geleceğin mobilite çözümleri konusunda anlamlı diyaloğu teşvik etmek için kamyon sürücüleri ve sektörle doğrudan bağlantılar kurmak olduğunu yineledi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here