ÖZKA Lastik, Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Anlayışıyla EIMA 2024’te Yerini Alıyor

0
124

Türkiye’nin lider zirai lastik üreticisi ÖZKA Lastik, tarım dünyasının en prestijli fuarlarından biri olan EIMA 2024 (International Agricultural and Gardening Machinery Exhibition)’te inovatif ve sürdürülebilir ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. 6-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Bologna, İtalya’da düzenlenecek fuarda ÖZKA, global tarım profesyonelleriyle buluşacak.

Bu yıl “The Art of Moving Forward” teması kapsamında ÖZKA Lastik, sürdürülebilirliği ve yenilikçi çözümleri harmanlayan ürünleriyle dikkat çekiyor. Fuarda yüzde 55 sürdürülebilir malzemeden üretilen yeni nesil radyal traktör lastiği AGROLOX-S, lavanta yağı temelli sürdürülebilir malzeme ile üretilen AGRIGOR20 NTR ve VF teknolojisi ile üretime başlayan markanın ileriye yönelik vizyonu vurgulanacak. 

Sürdürülebilirlik ve inovasyonda öncü Özka Lastik’ten dikkat çekici yenilikler

Yüzde 55 sürdürülebilir malzemeden üretilen yeni nesil radyal traktör lastiği AGROLOX-S, ÖZKA Lastik’in çevreye duyarlı ve yenilikçi yaklaşımını gözler önüne seriyor. Çift açılı sırt deseni, esnek yanak yapısı ve yüksek çekiş gücü ile AGROLOX-S, hem verimliliği hem de çevreye duyarlılığı bir araya getiriyor. Bu lastik, tarım profesyonellerinin sürdürülebilirlik arayışlarına cevap verirken, konforlu sürüş ve uzun ömürlü kullanım vadediyor.

ÖZKA Lastik’in fuardaki en dikkat çekici ürünlerinden biri olan lavanta kokulu lastik AGRIGOR20 NTR ise, bileşenlerinde lavanta yağı temelli sürdürülebilir malzeme kullanılarak üretildi. AGRIGOR20 NTR, yenilikçi ve sürdürülebilir malzeme teknolojisinin yanı sıra, tarım sektörüne estetik ve çevre dostu bir çözüm sunuyor. ÖZKA Lastik’in The Tire Almanya fuarında büyük beğeni toplayan bu ürünü, EIMA 2024’te de sergilenecek.

Ek olarak, ‘çok yüksek esneklik’ anlamına gelen VF teknolojisi de markanın gündemine giriyor. VF teknolojisi ile üretilen lastikler, tarım araçlarının performansını artırmak için özel olarak tasarlanıyor. Düşük hava basınçlarında bile daha fazla yük taşıyabilme kabiliyeti ve geniş temas alanı ile VF lastikleri, toprak sıkışmasını azaltarak hem verimliliği artırıyor hem de sürüş konforunu en üst seviyeye çıkarıyor.

ÖZKA Lastik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Kanık, fuar katılımıyla ilgili olarak, “EIMA, tarım dünyasının inovasyonlarını sergilediği en önemli uluslararası platformlardan biri. ÖZKA Lastik olarak sürdürülebilir çözümlerimiz ve inovasyon odaklı ürünlerimizle burada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu fuar, global görünürlüğümüzü artırmanın yanı sıra, tarım sektörüne yönelik yenilikçi yaklaşımlarımızı paylaşmamız açısından da önemli bir fırsat sunuyor, dedi.

Stand No: Hall:15  Booth E-3

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here