TecDoc Artık Lastik Verilerini de İçeriyor

0
1715

Doğru lastiği hızlı ve kolay bir şekilde bulmak – bu artık TecDoc Catalogue’daki yeni lastik ürün kategorisiyle mümkün.

Taşıta uygun yaz, kış ve dört mevsim lastikler, ebat özelliklerine veya motorlu taşıt aramasına göre görüntülenebilir.

Continental; Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor ve Matador markalarını sunan ilk lastik üreticisidir. 

TecAlliance’ın TecDoc Catalogue’u, milyonlarca ürün tanımlaması ve ürün resmi ile 900’den fazla yedek parça markasından standartlaştırılmış verilerini içermektedir. Ocak 2022’nin sonundan itibaren, TecDoc Catalogue’da, Web servisi aracılığıyla ve data paketlerinde lastik verileri de mevcut olacak.

“TecDoc Catalogue’daki yeni lastik ürün grubu ile otomotiv yenileme pazarında tanımlama ve dağıtım için basit ve verimli bir kanal sunuyoruz. TecAlliance Executive Vice President Data Manager Products Jürgen Mehlis, “PRICAT değişim standardından TecDoc standardına dönüştürerek verileri sağlayan lastik endüstrisini destekliyoruz” diyor.

“Bu dönüştürme seçeneğiyle, tüm sektör için yeni fırsatlar yaratıyoruz. Gelecekte lastik ürün grubunu daha da genişleteceğiz” diyor Mehlis. 

Bağımsız yenileme pazarında (IAM) daha fazla görünebilirlik 

Continental Aftermarket ve ContiTech ürün yelpazesi, uzun yıllardır TecDoc Catalogue’da mevcuttur. Lastik bilgilerini sunma kararı Continental Tyres için mantıklı bir adımdı.

“Lastik sektörü perspektifinden temel beklentimiz, markalarımızın görünürlüğünü doğrudan ve dolaylı müşterilerimiz için arttırmaktır. Ürünlerimizi TecDoc gibi endüstri standardı bir platform aracılığıyla tanımlamayı seçen tüm partnerler için hayatı kolaylaştırmak istiyoruz,” diye açıklıyor Jürgen Marth  Continental’in Head of Central Key Account Channel & Region Central Europe in Continental’s business unit Replacement Tires EMEA.

“Bir yandan TecAlliance, karmaşık lastik işini iyi anlıyor; diğer yandan da IAM’de uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Bu, TecAlliance’ın bize TecDoc ile tam olarak ihtiyacımız olan çözümü sunmasını sağladı. Artık müşterilerimize daha da yakınlaşabiliyor ve gereksinimlerini anlayabiliyoruz” diyor Marth.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here