Yokohama Rubber, Nürburgring 24 Saat Yarışına ADVAN Renkli Araba ile Katılacak

0
918

Yokohama Rubber Co., Ltd., 18–21 Mayıs* tarihlerinde Almanya’da yapılacak olan Nürburgring 24 Saat Yarışına (ADAC TotalEnergies 24h Nürburgring) bu yıl bir kez daha katılacağını duyurdu.

Küresel amiral gemisi markasının 45. yılında ADVAN lastiklerinin satışını en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan bu yılki ADVAN CHALLENGE kapsamında Yokohama Rubber, ADVAN yarış lastiklerini ADVAN renklerine sahip ve genel şampiyonluğu kazanmayı hedefleyen iki araca tedarik edecek. Yokohama Kauçuk, otomobillere kuru zeminler için ADVAN A005 ve ıslak zeminler için ADVAN A006 lastikleri tedarik edecek.
*Eleme yarışları 22-23 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Yokohama Rubber, BMW’nin müşteri yarış takımı olan Walkenhorst Motorsport tarafından girilen iki SP9 Pro sınıfı BMW M4 GT3 arabayı destekleyecek. İki otomobilin sürücüleri arasında, geçen yılki Nürburgring Dayanıklılık Serisinde (NLS) dört kez podyumda yer alan ve ilk turları Nürburgring 24 Saat Yarışı’nın başlangıcı olarak konumlanan Christian Krognes yer alıyor. Diğer sürücüler Jakub Giermaziak, Andy Soucek, Jake Dennis, Thomas Neubauer, Jesse Krohn ve Jens Klingmann.

Nürburgring 24 Saat Yarışı, dünyanın en zorlu yarış pistlerinden biri olan Almanya’nın Nürburgring pistinde düzenleniyor. Yarış aynı zamanda her yıl dünyanın önde gelen lastik üreticileri arasında güçlü bir rekabetin yaşandığı bir etkinliktir. Bu yarışta mükemmel güçlü sonuçlar elde eden Yokohama Rubber, ADVAN lastiklerinin mükemmel performansını sergileyebilir ve marka gücünü güçlendirebilir. Şirket, bu yarışa katılan takımları uzun yıllardır desteklemektedir ve YOKOHAMA lastikleriyle çalışan otomobiller, genel şampiyonluğu üç kez kazanmıştır.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here