VREDESTEIN, Hayır Kurumları İçin Manchester United ile Futbol Okulu Etkinlikleri Düzenliyor

0
824

Apollo Tyres, Vredestein premium lastik markası aracılığıyla, 2023’te Avrupa genelinde çocuklara ve gençlere egzersizi teşvik eden ve kişisel gelişimi destekleyen özel koçluk seansları sağlayan bir “Futbol Okulu” günleri programı başlatmak için Manchester United ile iş birliği yapıyor.

Vredestein markalı yeni Manchester United Futbol Okulu etkinlikleri, her ülkedeki çocukların eğitimini, barınmasını ve zihinsel ve fiziksel refahını desteklemeye odaklanan önemli bir gençlik yardım kuruluşuyla işbirliği içinde İtalya, Polonya ve Hollanda’da gerçekleştirilecek. Her Vredestein Manchester United Futbol Okulunun amacı, erkek ve kız çocukların hem sosyal hem de akademik olarak potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır.

1999’dan bu yana Manchester United Futbol Okulu, 500.000’den fazla katılımcıya çeşitli futbol etkinlikleri sunarak çocukları 90 farklı ülkede tabandan, akademiden ve ulusal düzeyden profesyonel koçlarla tanıştırdı. Program, 12 ila 18 yaşları arasındaki katılımcılara sporda tutum, takım çalışması, beceri, güç ve dinlemenin önemi hakkında bir fikir vererek, gençlere öğrenmeleri ve gelişmeleri için ilham veriyor.

Apollo Tyres Europe Başkanı ve CEO’su Benoit Rivallant, “Futbol Okulları, Manchester United ile uzun süredir devam eden ilişkimizi geliştiriyor ve topluluk destek faaliyetlerimizi genişletmek için harika bir platform sağlıyor” diyor. “Böylesine heyecan verici ve amaca yönelik bir girişimin parçası olmaktan gurur duyuyoruz ve Vredestein markasını Avrupa’nın önemli pazarlarında taban futbolunu ve çocukların refahının geliştirilmesine yardımcı olmak için kullanmayı dört gözle bekliyoruz.”

25 Mart’ta, İtalya’daki az gelişmiş ve marjinal ailelerin eğitimini destekleyen yardım kuruluşu Associazione Immagine ile birlikte düzenlenen, Brescia İtalya’daki Coccaglio’daki Hotel Touring’de Vredestein destekli ilk Manchester United Futbol Okulu düzenlendi.

1 Nisan’da ikinci oturum Polonya, Varşova’daki Trylogia Hotel’de gerçekleştirilecek; lokasyonda konaklama tesisleri, tam boy çim futbol sahası ve geniş bir rekreasyon alanı bulunmaktadır. Apollo Tyres, Kimsesizler ve bakım evlerindeki çocukların spor ve eğitim yoluyla gelişimine katkıda bulunan ve yetişkin yaşamına daha iyi bir başlangıç yapma imkanı sağlayan ulusal yardım kuruluşu Nadzieja na Mundial ile birlikte çalışacak.

Son olarak, 2023’teki üçüncü oturum 8 Nisan’da Hollanda’nın Enschede kentinde, Apollo Tyres’ın üretim tesisinin yakınındaki Vogido Futbol Akademisi’nde başlayacak. Futbol Okulu, ortak sporları destekleyen Enschede merkezli bir kuruluş olan Sportaal ve 1997’den beri çocukların kondisyonunu ve kişisel gelişimlerini geliştiren girişimler oluşturan Johan Cruyff Vakfı ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek. yoksun alanlar ve özel ihtiyaçları olan çocuklara yardım.

Manchester United Futbol Okulları Koçluk Başkanı Michael Neary, “Avrupa’nın çeşitli yerlerinde Manchester United Futbol Okullarını ağırlamak için Vredestein ile birlikte çalışmaktan çok memnunuz. Futbol, kendime ve koç arkadaşlarıma yerel topluluklarla etkileşim ve ilişki kurma yeteneği veren uluslararası bir dildir. Birlikte çalışacağımız gençlerden bazılarının bazı zor deneyimler yaşadığını veya yaşamakta olduğunu biliyoruz ve futbolun dili aracılığıyla onlara hayatta başarılı olmaları için ilham vermeyi, onları zorlamayı ve motive etmeyi umuyoruz.”

Apollo Lastikleri ve Manchester United

Apollo Tyres, 2018’de Manchester United’ın resmi Küresel Lastik Ortağı oldu. 2020’de şirket, iş birliğinin kapsamını Vredestein lastik markasını da içerecek şekilde genişletti. Bugün, Vredestein markası Manchester United iç saha maçlarında saha kenarındaki reklam panolarında görülebilir.

Apollo Tyres’ın Vredestein markasının Manchester United ile uyumlu hale gelmesi, pek çok ortak özelliği paylaştıkları için ikna edici. Hem futbol kulübü hem de marka, yüzyılı aşkın bir süredir Avrupa’da en iyi performans gösteren oyuncular oldu – Vredestein’ın çok sayıda ödüllü lastikleri ve İngiltere Premier Ligi ve Avrupa kupaları aracılığıyla Manchester United’ın altını çiziyor. Sınıfının en iyisi performansa dayalı olarak aynı başarı dürtüsünü paylaşırlar.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here