FALKEN’in İki Yeni Kış Lastiği Yola Çıktı

0
2052

Kış sezonunun yaklaşması ile birlikte tüm sürücüler için hayati önem taşıyan kış lastikleri, üretici firmaların geliştirdiği yeni teknoloji ve ürünler ile kışın güvenli sürüş performansını her geçen yıl daha da yukarıya taşımakta. Bu gelişimin öncülerinden Falken, hava sıcaklığının -8° altında olduğu karlı ve ıslak zeminlerde dahi daha yüksek performans sunmak üzere tasarladığı yeni EUROWINTER HS02 ve EUROWINTER HS02 PRO desenlerini kullanıcıların beğenisine sundu.

Yeni EUROWINTER HS02 Falken’in şimdiye kadar yapılan pek çok testte ödül almayı başaran selefi EUROWINTER HS01 deseninin üstün olduğu tüm özelliklerinin yanı sıra, %9  hafifletilmiş yapısı ile sağladığı yakıt tasarrufu ve simetrik desen tasarımı sayesinde zorlu kış şartlarında kusursuz sürüş keyfi ve güvenlik sağlamak için yüksek performanslı araçlara özel olarak tasarlandı.

Üst segment araç kullanıcılarının kış mevsiminin oluşturduğu zorlayıcı sürüş şartlarında dahi performans kaybı yaşamamaları için tasarlanan EUROWINTER HS02 PRO deseni ise Ultra yüksek performans kış lastiği segmentinde asimetrik desen tasarımı, %14 kadar hafifletilmiş yapısı ile sağladığı yakıt tasarrufu ve son teknoloji “carbon black” yanak  teknolojisi ile donatıldı.

Falken’ in patentli 4D Nano Designe Teknolojisi ve kış lastiklerinde ıslak zeminde dahi yüksek tutunma sağlayan Miura-Ori 3D lamel teknolojileri ile geliştirilen EUROWINTER HS02 ve EUROWINTER HS02 PRO lastiklerinin ilk sevkiyat etkinliğinde konuşan Sumitomo Rubber AKO CEO’su Toshihiko KOMATSU ‘Şirket misyonumuza uygun olarak, müşterilerimize hem güvenlik hem de rahatlık sunuyoruz. Çevre ve topluma olan borcumuzu, en az yakıt tüketimiyle karşılamaya çalışacağız. Umuyorum ki, tüketicilerimizden olumlu geri dönüşler alacağız.’ ifadelerini kullandı.

Türkiye’de Eylül ayı itibari ile EUROWINTER HS02 deseni 14-17 inç aralığında, EUROWINTER HS02 PRO deseni  ise 17-20 inç aralığında olmak üzere binek ve SUV araç kullanıcılarının beğenisine sunulmak üzere raflarda yerini alacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here