Cormach, Bopro güvencesi ile Türkiye pazarında

0
1539

1989’da İtalya’nın kalbi Modena’nın kuzeyindeki Correggio şehrinde Gianfranco Cabassi tarafından kurulan Cormach, otomotiv ekipmanları sektöründe birçok ilklere imza attı.

 

Kurulduğu günden bu yana marketin ihtiyacı olan ekipmanları inovatif çözümler ile sunan Cormach, müşteri odaklı politikası gereği satış sonrası servis ve eğitim ile öne çıkmaktadır.

Şu anda elektrikli araç ile ilgili dönüşümü yaşayan otomotiv sektöründe birçok yenilikler ile batarya paketi lifti gibi özel çözümler sunan İtalyan Cormach artık Bopro güvencesi ile Türkiye pazarında.

Bopro Otmotiv ile Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan İtalyan Cormach, mobil servislere de özel çözümleri  ile sektöre hizmetler sunmaktadır.

Yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG hizmet noktalarına da servis ekipman sağlayan Bopro Otomotiv, Eylül 2016’da faaliyete başladığı günden beri sürekli ürün ve hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Bosch, Sicam, Scotch, Chicago Pneumatic, Rodcraft, Ceta Form gibi markaların distribütörü olan Bopro, gelişen sektörde; çözüm ihtiyacı olan firmalara A’dan Z’ye yazılım donanım ve ekipman çözümleri sunmaktadır. Öncelikli olarak otomotiv, havacılık ve savunma sanayisinde hizmet vermekte olan firma başta Bosch Car Service’lerine de farklı ölçeklerde mekanik çözümler sunmakta.  Bopro ve Bopower markaları ile liftlerden, takım tezgahlarına kadar özel ihtiyaçlara cevap vermekle birlikte aynı zamanda müşterilerine mimari proje ve tasarım hizmeti de sunmaktadır.

Ayrıca 2019 yılı itibariyle Bopro markası ile otomotiv kimyasalları sektörüne giriş yapan Bopro Otomotiv, sektördeki kaliteli ve ulaşılabilir ürün ihtiyacına 50 den fazla ürünle cevap vermeyi amaçlıyor. Bopro marka kimyasal ürünleri arasında; balata temizleme spreyinden 0W30 tam sentetik motor yağına kadar son derece geniş bir ürün gamı bulunmaktadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here