LASTSİS’ten Türkiye Otomotiv Sektörünü Bir Araya Getirecek Teknoloji, Yenilik Ve İnovasyon Buluşması

0
551

Sektörün öncü ve lider iş yönetim yazılımı Lastsis, “Otomotiv Sektöründe Teknoloji, Yenilik ve İnovasyon Buluşması” temasıyla düzenleyeceği etkinlikte, sektördeki tüm paydaşları bir araya getirerek geleceğin otomotiv dünyasını şekillendirmeyi amaçlıyor.

Bu etkinlik, sektördeki en son teknolojik gelişmelerin tartışılacağı, lider isimlerin inovasyon vizyonlarını paylaşacağı oturumlar ve profesyonellerin bir araya gelerek fikir alışverişi yapabileceği bir önemli bir platform sağlayacak.

Etkinlik İçeriği:

  • Teknoloji Gündemi: Otomotiv sektöründeki en son teknolojik gelişmeleri yakından takip edin.
  • İnovasyon Konuşmaları: Sektördeki lider isimler, inovasyonun ve yeniliğin geleceğini ve iş modellerini anlatacak.
  • Networking: Sektördeki profesyonellerle tanışın, fikir alışverişinde bulunun ve iş bağlantıları kurun.
  • Lastsis İnovasyon Sunumu: Lastsis olarak sunduğumuz yenilikçi çözümleri daha yakından keşfedin.

Etkinliğe katılanlar, otomotiv sektöründeki son teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaklar. Ayrıca sektördeki lider isimlerin inovasyon ve yenilik konularında paylaşacakları bilgiler sayesinde gelecek trendleri hakkında değerli bilgiler edinecekler. Networking fırsatları, katılımcıların sektördeki diğer profesyonellerle tanışma ve iş bağlantıları kurma fırsatı yakalamalarını sağlayacak. Ayrıca Lastsis İnovasyon Sunumu ile Lastsis’in sunduğu yenilikçi çözümleri daha yakından tanıma şansı bulacaklar. Bu etkinlik, katılımcıların otomotiv sektöründeki güncel konuları ele alma, yeni işbirlikleri kurma ve geleceğin otomotiv dünyasını şekillendirme imkanı sunacak.

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 07 Mart 2024, Perşembe
  • Yer: Elite World Grand İstanbul Küçükyalı
  • Saat: 09:00 – 18:00 (Tam Gün)

Önemli Not: Etkinliğe Katılabilmek için Lastsis’in Etkinlik Katılım formunu doldurulması gerekiyor.  (https://micement.boldteknoloji.com/form/preview/4 )

Etkinlik Katılım Formunu dolduranlar etkinlik öncesi aranarak katılımları teyit edilecek ve Sektöre özel bir etkinlik olduğundan sektör paydaşları dışındaki başvurular maalesef kabul edilmeyecek.

Henüz Etkinlik için katılım formu doldurmadıysanız, geç kalmamanızı öneririz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here