Yeni Mercedes-AMG G63, General Tire’ın Orijinal Ekipman Lastikleriyle Özel Olarak Donatıldı

0
140

General Tire, Mercedes-Benz G-Serisi’nin spor versiyonu olan yeni Mercedes-AMG G63’ü orijinal ekipman lastikleriyle donatacak.

AMG tuner fabrikasının bu ultra yüksek performanslı SUV’u, fabrikadan özel olarak 20 inçlik General Tire Grabber HTS60 yaz lastikleriyle donatılacak. Lastik, hem yolda hem de arazide maksimum güvenlik sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Grabber HTS60 – hem yolda hem de yol dışında optimum güvenlik özellikleri

Grabber HTS60, SUV’lar için özel olarak tasarlanmış dayanıklı bir yaz lastiğidir. Engebeli arazi koşullarında bile mükemmel kilometre performansı sunar ve ıslak ve kuru tüm yol koşullarında sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar. Yenilikçi sırt deseni lastiğe mükemmel yol tutuş özellikleri kazandırır. Aracın ıslak zeminde dahi kontrolü kolaydır. Sağlam kauçuk bileşiği sayesinde sırt aynı zamanda arazide de olağanüstü performans sunar. Lastik sırtının altındaki yalıtımlı dolgu, yoldaki tümsekleri araçtan uzak tutar. Bu, istenmeyen yuvarlanma gürültüsünü azaltır. Dayanıklı sırt deseni bileşiği aşınmayı azaltarak yüksek kilometre performansı ve uzun lastik servis ömrü sağlar.

Bu lastik serisi Mercedes-AMG G63 için aşağıdaki ebatlarda ve birçok ülkede onaylanmıştır:

Genel Tire Grabber HTS60 MO1A

 275/50 R 20 113H XL

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here