BRİDGESTONE’un Premium Motosiklet Lastikleri RIDE 5 İle Sanal Dünyaya Giriş Yapıyor

0
640

Bridgestone, bugün popüler RIDE video oyunu serisinin son oyunu RIDE 5 için İtalyan oyun geliştiricisi Milestone ile ortaklığını duyurdu.

  • Bridgestone, iki tekerlek tutkunlarına özel en özgün sürüş simülasyonu olan RIDE 5 için İtalyan video oyunu geliştiricisi Milestone ile ortaklığını doğruladı.

  • Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ve tutkulu sürücüler, Bridgestone lastiklerinin performansını ve dayanıklılığını tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi sanal dünyada da deneyimleme fırsatına sahip.

  • Oyunda özel Bridgestone oyun modları, menüler ve sponsorlu parçalar bulunur.

RIDE 5, dünyanın dört bir yanındaki sanal bisikletçilerin evi haline gelen iki tekerlekli yarış simülasyonu video oyununun en son bölümüdür ve bugünden itibaren PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam ve Epic’te mevcuttur.

Bu ortaklık sayesinde Bridgestone, motosiklet lastikleri alanında pazar lideri konumunu sağlamlaştırmayı ve rekabetçi yarış dünyasında ürünlerini ve mirasını dünya çapındaki motosiklet ve video oyunu severler için yenilikçi ve ilgi çekici bir şekilde sergilemeyi hedefliyor.

RIDE 5’te dünyanın her köşesinden sürücüler, Bridgestone lastikleriyle hem gerçek hem de orijinal sanal pistlerde, en ikonik farklı üreticilerin geniş bir yelpazedeki bisiklet modellerinde, tıpkı onlar gibi, sorunsuz ve hızlı bir sürüş deneyimi yaşama şansına sahip olacak. gerçekte yapın. Bridgestone markası aynı zamanda sponsorlu kostümler ve ekipmanlar, yarış pistlerindeki reklam panoları ve özel oyun modları ile oyunda dijital olarak da yer alacak.

Yıllar geçtikçe Bridgestone, motosiklet yarışlarında mirasını ve mükemmelliğini inşa etti ve son zamanlarda EWC gibi en ünlü dayanıklılık yarışmalarında zaferler elde etti. Dayanıklılık yarışı, bir kez daha RIDE 5’te yer alan en zorlu oyun modlarından biri olacak; sanal sürücüler, Bridgestone lastiklerinin olağanüstü performansını ve dayanıklılığını değerlendirirken sürüş yeteneklerini ve odaklanmalarını test etme olanağına sahip olacak. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, başarılı bir sürücü olmak söz konusu olduğunda lastik aşınması oyundaki en önemli faktörlerden biri olmaya devam ediyor; performans, sürüş tarzı ve hava koşullarından aktif olarak etkileniyor ve oyuncular, lastik aşınmasını hafifletmek için yarış içinde stratejik kararlar almak zorunda kalıyor.

“Birinci sınıf motosiklet lastikleri de dahil olmak üzere birinci sınıf ürün ve çözümlerden oluşan geniş bir portföye sahip küresel bir mobilite lideri olarak, her zaman müşterilerimizle etkileşim kurmanın ve sürüş topluluğuyla etkileşimde bulunmanın ve aynı zamanda ürünlerimizin kalitesini sergilemenin yeni yollarını arıyoruz” dedi. Nico Thuy, Bridgestone EMIA Motosiklet İşleri Başkanı.  “Milestone ile ortaklık kuracağımız ve bir kez daha bu sanal bisikletçiler cennetinin bir parçası olacağımız için heyecanlıyız.”

Milestone Yayın Direktörü Andrea Loiudice şunları söyledi: “RIDE serisi, yıllar önceki ilk çıkışından bu yana sürükleyici ve özgün sürüş simülasyonu sayesinde motosiklet tutkusunun evi oldu. Bridgestone ile olan bu ortaklık, sanal ve gerçek hayattaki motosiklet dünyalarını daha da yakınlaştırmak için bir adım daha atıyor.”

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here