KUMHO, Bayer 04 Leverkusen’in Ana Sponsoru Olmaya Devam Ediyor

0
3114

Kumho Tire, Bayer 04 Leverkusen ile 2019 yılında başlayan ortaklığını uzattı ve genişletti . Şirket, DFB Cup’ta kulübün kol sponsoru olarak görünmeye devam ediyor.

Premium ortaklığın bir parçası olarak Kumho, BayArena’daki oyun alanının tamamı boyunca dijital mega bantta kapsamlı bir varlığa sahip olacak. Şirkete göre, sözde “Powerpack”, her iki reklam panosunun aynı anda görüntülenmesini sağlar, böylece TV’de tutarlı, geniş bir alan olarak görünürler. Ayrıca stadyumun TV ile ilgili alanına iki adet Kumho markalı 3D cam halı yerleştirilecek ve dijital yedek panolar Kumho yazısı ile sağlanacak.

Lastik üreticisi ayrıca basın toplantılarında, karma bölgede, yedek kulübesinin arkasındaki alanda, Werkself kulüp dergilerinde ve maç günü broşürlerinde daha fazla varlık gösterdi. Sorumlular tarafından sağlanan bilgilere göre, birinci sınıf ağırlama kontenjanları ve kapsamlı bir dijital paket, sponsorluk paketini tamamlıyor.

“Bayer 04 Leverkusen’deki DFB Cup’ta birinci sınıf bir ortak ve kol sponsoru olmaya devam etmekten çok memnunuz. Son iki yılda Bayer 04 Leverkusen’deki sponsorluğumuz sayesinde Kumho Tire’ın marka bilinirliği önemli ölçüde arttı. Bu nedenle Werkself ile sözleşmemizi uzun vadeli olarak uzatmaya karar verdik ”diyor Kumho Tire Başkanı Namhwa Cho Avrupa GmbH.

Sözleşmenin uzatılması sırasında Leverkusen takım otobüsü Kumho profillerini kullanmaya devam edecek .

KUMHO  2021/22 sezonunda ilk kez 7 Ağustos’ta Leverkusen ile 1. FC Lokomotive Leipzig arasındaki kupa maçında kol sponsoru olarak karşımıza çıkacak. Kumho kısa süre önce Tottenham Hotspur ile işbirliğinin devam ettiğini duyurdu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here