PRINX Europe ve MARANGONI, IAA’da ilk ortak inovasyonlarının galasını kutluyor

0
157

Lastik üreticisi PRINX Europe, Hannover’deki IAA’da AUSTONE Lastikleri ve FORTUNE Lastikleri markalarının en iyi 9’unu sunuyor. Odak noktası, orijinal ekipman ve yedek lastik segmentlerinde kullanılan başarılı römork lastiği olan en çok satan ATH155. Standdaki en önemli ürün, MARANGONI tarafından RINGTREAD ürün serisinden önceden üretilen RTH155 Ring. MARANGONI ile işbirliğinden çıkan bu yenilikçi yeni ürün, ilk kez kamuoyuna tanıtılıyor.

PRINX Europe, 17-22 Eylül tarihleri ​​arasında Hannover’de düzenlenecek IAA Transportation’da ticari araçlar için mevcut portföyünden en iyi 9’unu sunacak. Yeşil LED’ler ziyaretçilerin dikkatini Hannover’de prömiyerini kutlayan yenilikçi RTH155’e çekecek: İtalyan sırt kaplama uzmanı ve malzeme üreticisi MARANGONI, RINGTREAD sistemini ilk kez orijinal bir AUSTONE Tyres sırtını içerecek şekilde genişletti. En çok satan ATH155’e dayanan seri, 25. Salon, C31. Stand’da sunulacak.

MARANGONI’nin her türlü sırt kaplama için ilk AUSTONE Tyres sırtı: RTH155
MARANGONI, 2024’ten beri PRINX Europe markası AUSTONE Tyres’ın Alman dağıtım ortağıdır. Yeni RTH155 sırt , iki şirket sinerjilerini gösteriyor ve modern bir ticari araç lastiği için optimize edilmiş bir yaşam döngüsünü erişilebilir bir seçenek haline getiriyor.

MARANGONI tarafından önceden üretilen ek yeri olmayan sırt gerilimsizdir ve Sırt kaplama sırasında, sırt desenini deforme etmeden karkasa yapışır. Sırt bölümleriyle yeniden kaplamanın aksine, RINGTREAD ile uç birleştirme yoktur. Bu, yuvarlanma direncini azaltır ve yavaş, eşit aşınma sağlar. RTH155, ATH155 römork lastiğinin orijinal sırt desenine karşılık gelir. 385/65R22.5 ölçüsü IAA’da sergilenecektir.

Tam bir paket olarak RTH155, yeniden kaplamaların fiyat ve çevresel faydalarını AUSTONE Tires’ın yeni lastiklerinin performansıyla birleştirir.
PRINX Europe’da Alman Satış Müdürü olan Peter Kraus: “Bir yandan, RTH155 elbette karkas ve sırt kalitemizin inanılmaz bir teyididir. Öte yandan, PRINX Europe’un ürünleriyle daha fazla sürdürülebilirlik ve maliyet verimliliğinin kolayca elde edilebileceğini kanıtlıyoruz.” IAA’da sergilenen 9 kamyon ve römork lastiğinin hepsi iki kez yeniden diş açılabilir ve yeniden kaplanabilir.

PRINX Avrupa’nın en üst düzey TH155’i en zorlu hava koşullarıyla bile başa çıkabilir ve çok sağlam bir gövde üzerine inşa edilmiştir. Römork lastiği yüksek kilometre performansını dikkate değer derecede düşük yakıt tüketimiyle birleştirir. Süspansiyon ayarı için entegre LCI teknolojisi, yenilikçi sırt deseni ve serin çalışan kauçuk bileşiğiyle etkileyicidir. TH155, TÜV SÜD tarafından test edilmiştir, 3PMSF işaretine sahiptir ve Avrupa’daki OEM’ler için onaylanmıştır. Bu, bu lastiği uzun mesafe ve bölgesel taşımacılık için römorkların orijinal ekipman üreticileri için özellikle çekici hale getirir. Aynı şey, öncelikle kilometre performansına odaklanan ancak aynı zamanda düşük CO2 emisyonları için endüstrinin beklentilerini karşılamak isteyen uluslararası filolar için de geçerlidir. TH155 ayrıca mükemmel yeniden diş açma kabiliyetiyle kaynakları koruma taahhüdünü de göstermektedir ve birden fazla kaplamaya uygunluk.

TH155, hem FORTUNE Tires markası hem de AUSTONE Tires aracılığıyla mevcuttur.

15 kişilik fuar ekibi, PRINX Europe, MARANGONI Germany ve FORTUNE Tires satış ortağı Woerlen Reifen’in üst düzey temsilcilerinden oluşmaktadır. AUSTONE-Tires-Partner LTD, Hollandalı ticaret ziyaretçileri için sahada olacaktır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here