AİRMAN’den 2 Yeni Ürün AGRI-SEAL ve Proactive Seal

0
8216

Dünyanın önde gelen ve bilinen otomobil markalarının araç kompresörü ve lastik tamir sıvama/solüsyonu  OEM tedarikçisi Active Tools  yenileme pazarı markası  Airman  serisine iki yeni ürün  ilave etti.

Kompresör,lastik tamir solüsyonları ve lastik tamir setlerinden oluşan ürün  gamınına Bisiklet ve küçük motosikletler için Proactive Seal , bağ,bahçe ve küçük zirai araçlar,ekipmanlar, kar ve go-kart, ATV türü  saatte 50 km. hız limiti altında ki taşıtlar için de Agri Seal lastik patlama önleyici solüsyonu sundu.Agri-Seal proaktif  önleyici  lastik sızdırmazlık solüsyonu çok geniş araç çeşitliliğinde kullanılan lastiklerde patlamadan dolayı   iş durmalarına engel oluyor.Patentli  otomotiv kauçuk ve lastik uyumlu  Bio/doğal bitki esaslı yapısı sayesinde  Agri-Seal  havalı lastik kullanan küçük hobi araçları , bahçe traktörü ve tekerlekli araçları , ATV ,Forklift ve endüstriyel kullanım araçlar  Golf ve Go-Kart taşıtları ,traktör, römork , havalı lastik kullanılan tekerlekli tüm zirai ve tarım araçları ,inşaat ve şantiye taşıtları, iş makinası grupları gibi tüm havalı Lastik tekerlekli taşıtlarda  16mm kadar oluşan lastik patlamasını kapatan formülü sayesinde taşıtların durmadan yola  ve işe devam edebilmesini sağlıyor.

Agri Seal ile aynı özelliklere sahip fakat bisiklet, küçük motorsikletler,scooterler tür araçların lastik tekerleklerine uygun Proactive Seal önleyici sıvama solüsyonunu 250 ml . olarka satışa sunuyor.

Airman mevcut ürünleri ResQ , ResQ Tech ,Easy Rider  Lastik Tamir setleri çeşitliliği yanısıra Agri-Seal ile çok geniş bir kullanım alanına hitap edecek .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here