THE TIRE COLOGNE 2022, Lastiğin Tüm Değer Yaratma Zincirini Sunacak

0
2430

Üç aydan daha kısa bir süre içinde, küresel lastik ve jant endüstrisi, korona virüsü pandemisi nedeniyle kısıtlamaların getirilmesinden bu yana ilk kez uluslararası bir iletişim ve iş platformunda bir araya gelecek. THE TIRE COLOGNE 2022’nin içeriği, özellikle pandeminin arka planında kayda değer yeni bir ivme kazanan konulara odaklanacak – örneğin sürekli artan daha fazla sürdürülebilirlik ihtiyacı gibi. 24 – 26 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında TIRE COLOGNE , sektörü hareketlendiren trendleri ve temaları yaşanabilir hale getirecek. Yıldızlarla dolu konferanslar, tema alanları ve özel etkinlikleri içeren etkinlik ve kongre programı, ek bilgiler ve duygusal ilham sağlayacaktır.

TIRE STAGE / LASTİK SAHNESİ sektörle ilgili temaların oynadığı aşamadır: ortaklarla işbirliği içinde, örneğin “filo yönetimi”, “geri dönüşüm” veya “dijitalleşme”, oturumlarda ele alınacak ve tartışılacaktır. TIRE STAGE’in tüm programı canlı olarak yayınlanacak ve daha sonra THE TIRE COLOGNE web sitesinde talep üzerine video olarak sunulacak.

TIRE FLEET/LASTİK FİLO Lounge, konferans ve tartışma panelleri ile fuarın ilk günü öğleden sonra LASTİK SAHNE kapsamında gerçekleştirilecektir. ETM Verlag 2022, 2018’de olduğu gibi, filo yöneticileri ve atölye operatörleri için ilginç dersler ve bir panel tartışması içeren özel bir filo forumuna ev sahipliği yapacak. Bu bağlamda ticaret yayınevi, Koelnmesse ile işbirliği içinde düzenlenen TIRE FLEET Günleri 2019’un içeriğini istikrarlı bir şekilde sürdürecek ve kamyon, nakliyeci, otobüs ve otomobil filoları için lastik, ticaret ve hizmetin alaka düzeyini bir kez daha sorgulayacaktır. Sektörden üst düzey yöneticiler ve tanınmış uzmanlar ve uygulayıcılar uzmanlık bilgilerini paylaşacaklar. TIRE Fleet Lounge böylece filolardan sorumlu herkes için özel bir bilgi avantajı sağlarken aynı zamanda potansiyel müşterilerle diyaloga girmek için ideal bir platform sunar.

Lastik Geri Dönüşüm Forumu’nun ikinci edisyonu 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. lastik sahnesinde. Tire & Rubber Recycling dergisi tarafından Koelnmesse ile işbirliği içinde düzenlenen forum, her biri dünya çapındaki lastik geri dönüşüm topluluğu için önemli bir alanı ele alacak olan iki seminer oturumundan oluşuyor. 1. seans 12:00-13:20 “Lastik Üretiminde Sürdürülebilirlikte Geri Dönüşümün Rolü” başlığını taşımaktadır ve yeni (“yeni” sıfatı kafa karıştırıcıdır) lastik üreticileri için sürdürülebilirliğin artan önemi ve geri dönüşümün bu bağlamda oynadığı kilit rolü ele almaktadır. 40 – 15:00 “Lastik Geri Dönüşümünde Gelişen Teknolojiler ve Gelecek Beklentiler” başlıklı ve yöneticiler tarafından lastik geri dönüşüm teknolojisindeki en son gelişmelerin tüm pazar ortamı için önemi tartışılacak. Oturumlara Ewan Scott ev sahipliği yapacak, Tire & Rubber Recycling’in yayıncısı.

“Araç verilerine erişim” teması, ZDK (Alman otomotiv ticareti merkezi birliği), wdk (Alman Kauçuk Üreticileri Birliği) ve BRV (Alman Lastik Perakende ve Vulkanizasyon Ticaret Birliği) dernekleri tarafından düzenlenen panel tartışmasının odak noktasını oluşturuyor. 25 Mayıs saat 10:30-11:30 saatleri arasında TIRE STAGE’te gerçekleştirilecektir. Otomotiv atölyeleri ve lastik servis şirketleri de dahil olmak üzere otomobil değiştirme pazarının katılımcıları için, araç ve araç tarafından oluşturulan verilere mümkün olduğunca az engelle sınırsız erişim, belirleyici bir rekabet faktörüdür. Ancak, uygun düzenleme olmadan, otomotiv endüstrisi daha fazla kaldıraca sahiptir. Bu nedenle, araç bakımı ve lastik servisi gibi hizmet tekliflerinin gelecekte satış sonrası katılımcılar için imkansız hale gelmesi mümkün mü? Lastik endüstrisi, otomobil ticareti ve otomotiv endüstrisinden üst düzey temsilcilerin pozisyonlarını sunacakları ve çelişkili yaklaşımları tartışacakları dalgalı bir konu.

“Dijitalleşme” elbette THE TIRE COLOGNE’nin etkinlik programında da önemli bir tema olmaya devam edecek. Sonuçta dijitalleşme, lastik ticaretinin tüm alanlarını etkiliyor. Tedarik tarafında: malların toptan siparişi, katalog sistemleri, bulunabilirlik, ürünlerin konfigürasyonu. Satış tarafında: müşteri adresinden çeşitli dijital temas noktaları aracılığıyla satış noktasında dijital olarak desteklenen müşteri diyaloğuna kadar. “Tedarik, satış ve müşteri iletişimi – lastik ticareti ne kadar dijital?” başlığı altında, asp – AUTO SERVICE PRAXIS Genel Yayın Yönetmeni Dietmar Winkler, ticaretin ne kadar ilerlediği sorusunu konuklarla tartışacak. şimdi ve hala bazılarının yetişmeye ihtiyacı olduğu yerde.

Boulevard of Sustainability / Sürdürülebilirlik Bulvarı
Sürdürülebilirlik, ilk kez sunulan Sürdürülebilirlik Bulvarı tarafından gösterilen THE TIRE COLOGNE 2022’nin ana temasıdır. Ticaret fuarının yoğun trafik ekseni olan merkezi ticaret fuarı bulvarı, lastiğin sürdürülebilir yaşam döngüsünü mercek altına almak için bir sahne görevi görüyor. Katılımcılar ve ortaklar, farklı odak adalarında bireysel aşamaları ele alacak ve çözümlere yönelik yaklaşımlar sunacak: en yenilikçi sergiler, en son çalışmalar, en önemli dürtüler. Burada görselleştirilen, bir lastiğin kapsamlı değer yaratma zinciridir – hammaddelerin çıkarılmasından lastik üretimine ve ömrünü tamamlamış lastiklerin toplanmasına, kaplama ve ardından geri dönüşüme kadar. Tüm yaklaşımlar, katı ve sürdürülebilir bir tablonun ortaya çıkması için önemli kaynakların tasarruflu kullanımına açıkça odaklanacaktır.

Küresel Kaplama Konferansı / Global Retreading Conference 2022
Son THE TIRE COLOGNE’deki çok başarılı başlangıcın ardından, Avrupa kaplama derneği BIPAVER 24.05.2022 öğleden sonra ikinci Küresel Kaplama Konferansı’nı (GRC) başlatacak. 2022’deki uluslararası kaplama konferansının programı, lastik sektöründe döngüsel ekonominin bir dayanağı olarak kaplamanın önemi ve teşvik edilmesi ihtiyacı, ABD kaplama pazarına ilişkin içgörü, planlanan girişin statükosu hakkında bir panel tartışması içeriyor. kaplanmış lastikler için bir Avrupa lastik işaretlemesi ve lastik testi alanındaki yeni teknik gelişmeler. Global Retreading Konferansı’nın ardından, “Recircle Awards 2022″nin çeşitli kategorilerinde ödüller verilecek.

Teknik Eğitim Alanları
Alman Lastik Perakende ve Vulkanizasyon Ticaret Birliği (BRV) tarafından ortaklarla işbirliği içinde başlatılan ve düzenlenen programda, UHP/run-flat lastiklerden oluşan büyük lastiklerin (demontaj) pratik gösterimi için iki montaj alanı bulunmaktadır.

Otomobil segmentinde, ağırlıklı olarak UHP ve run-flat lastiklerin wdk sertifikalı montajına dikkat edilecektir. Düşük en-boy oranına ve büyük tekerlek çaplarına sahip lastikler, hem orijinal ekipman hem de değiştirme işi için büyüyen bir segmenttir. Bu aynı zamanda artan sayıda SUV, hibrit ve saf e-araçtan da kaynaklanmaktadır. UHP/run-flat lastikler segmentinde profesyonel ve güvenli lastik servisi için makinelerle uyumlu donanım ve montajcıların ilgili kalifikasyonu vazgeçilmezdir. BRV ve wdk (Alman Kauçuk Üreticileri Birliği), uygun olmayan bir çalışma yöntemi veya çalışma koşullarıyla, bazı durumlarda önce lastiklerin çok daha sonra arızalanmasına neden olan ciddi hasarların nasıl meydana gelebileceğini, iki wdk sertifikalı iki araç üzerindeki montaj gösterilerinde gösterecektir. UHP/run-flat lastikler ve ilgili tekerlekler bazında makine tipleri.

Ticari araçlar segmentinde, Osnabrück’ten Bohnenkamp AG ile işbirliği içinde bir eylem alanında tarım ve sanayi segmentlerinden büyük lastiklerin montajı gösterilecek. Buradaki arka plan, daha fazla lastik satıcısının, kendilerini rekabetçi bir alanda daha geniş bir şekilde konumlandırabilmek için tarım/ormancılık veya hafriyat/endüstri lastikleri gibi lastik segmentlerine girmeye çalışmasıdır. Ancak bu nişler, gerekli hizmetlerle birlikte profesyonel pazarlama sunabilmek için montaj ve hizmet sektöründe özel bilgi birikimi gerektirir.

Koelnmesse Entrance North

THE TIRE COLOGNE , lastik üreticilerine, uzman lastik satıcılarına, araç servis sağlayıcılarına, atölye donatıcılarına, geri dönüşüm uzmanlarına, kaplamacılara ve lastik ve araç endüstrisi ile ilgili tüm işletmelere yöneliktir. Uluslararası ticaret fuarı Koelnmesse tarafından düzenleniyor ve Alman Lastik Perakende ve Vulkanizasyon Ticaret Birliği (BRV) sponsorluğu ve işbirliğiyle birlikte .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here