ÖZKA LASTİK’ten Soğuk Kaplama Pazarına Yeni Marka : PAGOS

0
1066

Zirai ve iş makinesi lastikleri sektöründe güçlü üretimiyle Türkiye’nin sanayi devleri arasında yerini alan ÖZKA Lastik, sürdürülebilirlik adına önem taşıyan soğuk kaplama pazarında orta segmentte ‘Pagos’ markasını sektöre kazandırıyor.

Yıllık 4000 ton kapasite ve %25 pazar payı ile soğuk kaplama pazarında da liderliği elinde bulunduran Özka Lastik, sürdürülebilirlik adına önem taşıyan ve daha yüksek kilometre performansı sağlayan soğuk kaplama alanında Ar-Ge gücünü kullanarak ulusal ve uluslararası kriterlerde üretim gerçekleştiriyor.

Endüstriyel lastikte uzun ömür, konfor ve güven sağlayan Özka Lastik, lastiklerin sırt kısımlarının önceden pişirilmiş sırt desenli kauçukla yenilenmesini ifade eden ve lastiğin daha uzun süre kullanımını amaçlayan soğuk kaplama pazarındaki ürün gamını yeni bir markayla genişletiyor. Ekonomik segmentte Ktech markasıyla hizmet veren ve orta segmentte Pagos markasını duyuran ÖZKA, fiyat fayda dengesini sağlayarak pazardaki iddiasını da güçlendirecek. Soğuk kaplama pazarında 150’ye yakın satış noktası, yıllık 4.000 tonluk kapasitesi ve %25 pazar payı ile Türkiye’de sektör lideri olan ÖZKA, yılsonunda bu alanda %10 oranında büyüme hedefliyor.

Lastikte kullanım ömrü avantajı ile hammadde tasarrufu sağlanıyor

Soğuk kaplama işlemi, birinci ömrünü tamamlayan lastiğe yeniden hayat vererek yüksek kilometre performansı sunuyor. Sürdürülebilirlik anlamında önem taşıyan soğuk kaplama tekniği ile lastiğe minimum iki ekstra kullanım ömrü kazandırılarak %50 oranında hammadde tasarrufu sağlanıyor. Çeşitli gruplardan araç ve jantlara uyum sağlayan soğuk kaplama işlemi, Özka Lastik güvencesi altında ulusal ve uluslararası kalite standartlarına göre gerçekleştiriliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here