ÖZKA LASTİK, The Tire Cologne Fuarında Sürdürülebilir Ürünlerini Sergiledi

0
625

Zirai ve iş makinesi lastikleri sektöründe güçlü üretimiyle Türkiye’nin sanayi devleri arasında boy gösteren ve güçlü ihracat yapılanmasıyla global arenada hızla büyüyen ÖZKA Lastik, Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşen The Tire Cologne Uluslararası Lastik Endüstrisi Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluştu.

Özka Lastik inovasyonu ve sürdürülebilirliği ön plana çıkardığı en yeni ürünlerini ilk kez sergiledi. En önemli gündem maddelerinden birinin sürdürülebilirlik olduğu The Tire Cologne Fuarı’nda Özka Lastik’in ilk kez sergilediği ürünler arasında sürdürülebilir özellik taşıyan AGROLOX-S, lavanta kokulu özelliğe sahip olan AGRIGOR20 NTR ve en son teknolojiyle üretilen VF lastikleri yer aldı.

Avrupa’nın ve dünyanın en büyük lastik fuarlarından biri olan ve sektörden dev markaların katılımcı olduğu The Tire Cologne’da ÖZKA Lastik, hem Özka hem de GTK markası ile yer alarak ziyaretçilerini ağırladı.  Özka Lastik, bu yıl “The Art Of Moving Forward” diyerek sanat üzerine inşa ettiği mottosu altında sürdürülebilirlik ve inovasyon temasıyla bu alanda geliştirdiği, sektöre farklı bir boyut kazandıracak ürünlerini sergiledi. Lastik sektöründen çok sayıda katılımcı ve binlerce ziyaretçinin yer aldığı The Tire Cologne’da ÖZKA Lastik, lastiğin zihin gücüyle hareket etmesini sağlayan E-motiv etkinliği ile sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çeşitli ödüllerin verildiği etkinlik ile ÖZKA Lastik standı yoğun ilgi gördü.

Zirai lastik kategorisinde; radyal traktör, traktör arka, traktör ön, biçerdöver, bahçe-tarla ekipman, ormancılık, römork , radyal römork; endüstriyel lastik kategorilerinde ise, radyal hafriyat, endüstriyel hafriyat, forklift, yol yapım makineleri ürün gruplarında konvansiyonel ve radyal seçenekleriyle geniş ürün yelpazesi sunuyor.

Üretim gücü ve ihracat ağıyla dünya markası olma yolunda ilerleyen ÖZKA Lastik, inovasyona ve sürdürülebilirliğe odaklanarak Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği ve ilk kez fuarda tanıttığı AGROLOX – S, AGRIGOR20 NTR ve VF ürünleriyle, yeni teknoloji geliştirme alanındaki başarısını global arenada bir kez daha sergiledi. “Teknolojik bakış açımızla geliştirdiğimiz en yeni inovatif ürünlerimizi, fuar ziyaretçileriyle buluşturmanın gururunu yaşadık.” diyen ÖZKA LASTİK Yönetim Kurulu Üyesi Nur Kanık, “Fuarda “The Art of Moving Forward” ana temasını işledik ve sürdürülebilir ürünlerimizle de dikkat çektik. Sürdürülebilirlik temamız çerçevesinde geliştirdiğimiz ürünlerle hem çevre dostu hem de inovatif çözümler sunarak sektörde fark yaratıyoruz. Geleceğe yönelik inovasyonlarımız ve teknolojik çözümlerimizle, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

VF ile Yüksek Verimlilik

Çok yüksek esneklik anlamına gelen VF teknolojisiyle üretilen bu yepyeni ürünler tarım araçlarının performansını ve verimliliğini artırmak için çözümler sunuyor. VF teknolojisi ile üretilen lastikler, geleneksel tarım lastiklerine kıyasla daha fazla yan duvar esnekliği ve daha geniş bir temas alanı sağlamasıyla dikkat çekecek. Konvansiyonel ve diğer radyal lastiklere göre bir kerede daha fazla yük taşıyabilen bu özel ürün, aynı hava basıncı ile farklı zeminlerde sorunsuz ilerleyerek zaman ve iş verimliliği kazandıracak.

AGROLOX-S ile sürdürülebilirliğe katkı

AGROLOX deseni ile %55 sürdürülebilir malzemeden üretilen AGROLOX-S, ÖZKA Lastik’in sürdürülebilirlik esasına olan bağlılığını, inovasyon gücünü, yenilikçi ve yaratıcı bakış açısını aktardığı sürdürülebilir radyal traktör lastiğidir.

Lavanta kokulu lastik AGRIGOR20 NTR

ÖZKA Lastik’in bir diğer dikkat çekecek ürünü ise lavanta kokulu lastik. Bileşenlerinde lavanta yağı temelli sürdürülebilir malzeme kullanılan AGRIGOR20 NTR ile The Tire Cologne’da boy gösteren ÖZKA; sürdürülebilir, yenilikçi ve kreatif bakış açısını gözler önüne serdi.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here