Tour de France, 2023’te Yine Continental’in Güvenlik ve Performansına Güveniyor

0
776

Resmi Tur araçları, PremiumContact 6 ve EcoContact 6 lastiklerle donatılmıştır.

22 ekipten altısı Continental’in en son teknolojisini tercih ediyor.

Tour de France’daki sarı mayo yarışında, galibiyetleri ve podyum yerlerini belirleyen sadece motosikletlerdeki performansların kalitesi değil, aynı zamanda onlara takılan lastiklerin kalitesidir. Continental, bu yıl da efsane etkinliğin ana sponsorlarından biri. Katılan altı takıma bisiklet lastiği sağlayan marka, destek araçlarını da premium otomobil ürünleriyle donatıyor.

PremiumContact 6 ve EcoContact 6, 2023 etkinliğinde kanıtlanmış özelliklerini bir kez daha sergileyecek. Her iki lastik de konforu, hassas direksiyon tepkisini, olağanüstü güvenliği ve iyi çevre özelliklerini tek bir pakette bir araya getiriyor. Bu, destek araçları dağ inişlerinin yağmurla ıslanmış geri dönüş virajlarını aşırı hızda ve ayrıca düz ve güneşte kavrulan tırmanışlarda ağaç hattının üzerindeki dağ zirvesi bitişlerine kadar uzun milleri aşarken, bu onların zorluğun üstesinden ustaca yükselmelerini sağlar. Burada takılan tüm binek otomobil lastikleri, ilk olarak Ağustos 2021’de Continental tarafından tanıtılan yenilikçi ContiRe.Tex teknolojisine sahiptir.

“Beş ana sponsordan biri olan Continental markası, Tour de France’da birinci sınıf bir küresel medya platformunun keyfini çıkaracak. Binek otomobil ve bisiklet lastiklerimiz düzenli olarak aynı ilgi odağını işgal edecek ve onlara olağanüstü performans özelliklerini sergileme fırsatı verecek,” diyor EMEA Strateji, Analitik ve Pazarlama Başkanı Enno Straten. A.S.O. ile takip ettiğimiz teknolojik uzmanlığımız ve iddialı çevresel hedeflerimizle, güvenli ve sürdürülebilir bir Tour de France’a önemli bir katkı yapıyoruz.”

En iyi uluslararası takımlar Continental lastiklerini kullanıyor

Top altı takım – INEOS Grenadiers, Movistar, Bahrain Victorious, Wanty-Gobert-Intermarche, BAE Team Emirates ve Groupama-FDJ – Continental’den Grand Prix 5000 S Tubeless Ready ile bu yılki Tur’da yarışacak. Bu yüksek teknolojili yarış lastiği, Almanya’nın Korbach kentindeki Continental fabrikasında geliştirildi ve burada elde üretildi. Grand Prix 5000 S TR, önceki modellere göre daha hafif ve daha hızlıdır ve daha güçlü yan duvarlara sahiptir, bu da onun tubeless hazır teknolojisinde yeni bir ölçüt belirlemesini sağlar. Lastik ayrıca ağırlık ve kilometre, hız ve konfor, hız ve delinme direnci arasındaki optimum dengesiyle de öne çıkıyor ve onu ideal yarış seçeneği yapıyor. Arttırılmış delinme koruması ile daha hızlı, daha konforlu bir sürüş sağlar – binicilerin ve bisikletçilerin Tour de France’da karşılaşacağı koşullar için temel özellikler. Gerçekten de, lastik teknolojisinde kaydedilen ilerleme, dünyanın orijinal bisiklet etaplı yarışında kaydedilen sürekli artan ortalama hızlarda önemli bir rol oynadı: İlk baskısında 25 km/s olan bu rakam şimdi 41 km/s’yi aştı; rota profilinin yıllar içinde giderek daha zorlu hale gelmesine rağmen.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here