Sürücülerin giderek artan bir oranı, tüm mevsim lastiklerinin yıl boyunca çok yönlülüğünü arıyor

0
53

Apollo Tyres tarafından yapılan yeni bir anket*, Avrupa genelindeki sürücülerin büyük çoğunluğunun lastiklerini değiştirmeye geldiklerinde dört mevsim ürünlerini tercih edeceğini ortaya koydu.

Bulgular, kuru, ıslak ve karlı olmak üzere yıl boyunca tüm koşullarda iyi performans göstermek üzere özel olarak tasarlanmış lastiklerin popülaritesinde istikrarlı bir artışa işaret ediyor. Yedek tüm mevsim lastiklerine en fazla ilgi gösteren Avrupa ülkeleri arasında İspanya (%82), Fransa (%78), Hollanda (%74), Polonya (%72) ve Birleşik Krallık (%65) yer alıyor.

Apollo Tyres’a ait olan Vredestein, segment henüz emekleme aşamasındayken 1993 yılında ilk dört mevsim lastiği Quatrac’ı tanıttı. O zamandan beri Apollo Tyres, Quatrac portföyünü her yıl çok çeşitli araçların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişletti ve ürün yelpazesi artık herhangi bir rakibinden daha geniş bir boyut seçeneğiyle sunuluyor. Günümüzde ürün yelpazesinde temel Quatrac, yüksek performanslı otomobiller ve SUV’lar için Quatrac Pro ve Pro+ ve Avrupa’nın elektrikli araçlar için özel olarak tasarlanmış ilk dört mevsim lastiği olan Quatrac Pro EV yer alıyor.

Avrupa’da tasarlanan, geliştirilen ve üretilen tüm Quatrac lastikleri, yağmurda üstün yol tutuşu için imza niteliğindeki ‘derin V’ sırt desenine ve geniş bir temas alanına sahiptir. Tüm Quatrac lastikleri, yan duvarda kabartmalı olarak bulunan ‘Üç Tepeli Dağ Kar Tanesi’ işaretiyle yıl boyu kullanım için sertifikalandırılmıştır.

Liderlik bağımsız testlerle doğrulandı

Quatrac geçen ay Auto Bild’in yıllık dört mevsim lastik testinde 14 önde gelen rakibi geride bırakarak birinci sırayı aldı . Quatrac “örnek” olarak seçildi ve ıslak, kuru ve karlı koşullarda “dengeli performansı”, “kısa fren mesafeleri” ve “sportif ve güvenli kullanımı” nedeniyle övgü aldı.

Bu son zafer, Quatrac’ın bağımsız testlerdeki etkileyici geçmişine katkıda bulunuyor. Örneğin, Auto Bild’in kapsamlı yıllık dört mevsim lastik testlerinde üst üste altı yıl boyunca sürekli olarak ilk beş sıralamasına ulaşan tek ürün. Bu başarı Avrupa’nın her yerine yayılıyor ve Quatrac, geçen yıl İngiltere’nin en çok satan otomotiv dergisi Auto Express tarafından gerçekleştirilen dört mevsim lastik testinde ikinci sırayı aldı .

Apollo Tyres Avrupa Ticari Başkan Yardımcısı Yves Pouliquen şunları söyledi: “Tüm mevsim lastikleri, yıl boyunca hızla değişen hava koşullarıyla güvenli bir şekilde başa çıkabilme güvencesini isteyen sürücüler arasında giderek daha popüler hale geliyor. Tüm mevsim ürünlerinde otuz yılı aşkın uzmanlığa sahip sürücüler, Vredestein markasına güvenebilir.”

*Anket OnePoll tarafından yürütülmüştür; her pazarda 1.000 katılımcı

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here