IAA Fuarında Michelin, MICHELIN X® LINE ENERGY™ 3 ve MICHELIN X® MULTI ENERGY™ 2’yi tanıttı

0
231

Michelin, 100 yılı aşkın süredir uzun ömürlü yüksek performanslı lastikler tasarlamaya kendini adamıştır. 1923’ten beri lastik yenilemede öncü olan Michelin, lastiklere birden fazla ömür vermiş, kullanım ömürlerini uzatmış ve filolar için maliyet tasarrufu sağlamıştır.

O zamandan beri Michelin, filo yöneticilerinin operasyonel, insani veya çevresel açıdan karşılaştıkları birçok zorluğun üstesinden gelmelerine yardımcı olarak yenilik yapmayı hiç bırakmadı. Grup, kilometre ile enerji verimliliği veya çevre ile güvenlik gibi görünüşte çelişkili zorlukların üstesinden gelebilecek çözümler sunuyor.

Hızla değişen bir sektöre ayak uydurmak için Michelin, kamyon lastiği yelpazesinin %80’inden fazlasının önümüzdeki beş yıl içinde yenilenmesiyle stratejisini sürdürmektedir. Ayrıca Grup, optimum performans için tasarlanmış yüksek teknolojili ürünler ve yenilikçi bağlantılı çözümler sunarak karayolu taşımacılığı şirketleri için kararlı bir ortak olmaya devam etmektedir.

Optimum tavizsiz performans sunmak

Özellikle uzun mesafe ve bölgesel yolculuklar için tasarlanan MICHELIN X® LINE ENERGY™ 3 ve MICHELIN X® MULTI ENERGY™ 2, kilometre performansı, sağlamlık ve kaplanabilirlik gibi diğer önemli performans ölçütlerinden ödün vermeden yakıt tasarrufu (1) ve yanal tutuş (2) açısından mükemmel sonuçlar sunuyor .

  • MICHELIN X® LINE ENERGY™ 3 : Bu seri, yakıt tasarrufu (1) açısından uzun mesafe pazarında sınıfının en iyisidir ve premium markaların ortalamasını 100 km’de 0,62 L ile geçerek kamyon başına ve yılda 700 ila 2.200 € arasında bir maliyet tasarrufu sağlar. Yanal tutuş performansı da yeni lastikler için %4,42 ve üçte ikisi aşınmış lastikler için %2,02 oranında iyileştirilmiştir.
  • MICHELIN X® MULTI ENERGY™ 2 : Bu seri, yakıt tasarrufu (1) açısından bölgesel ve otoyol pazarında sınıfının en iyisidir ve premium markaların ortalamasını 100 km’de 0,16 L’ye kadar geride bırakarak kamyon başına ve yılda 100 ila 380 € arasında bir maliyet tasarrufu sağlar. Yanal tutuş performansı da yeni lastikler için %5,06 ve üçte ikisi aşınmış lastikler için %5,67 oranında iyileştirilmiştir.

Bağlantılı hizmetler yelpazesiyle desteklenen genel performans

Michelin kamyon lastiklerinin genel performansı , filo verilerinin (araç, sürücüler vb.) değerlendirilmesi ve analizine dayalı bir dizi bağlantılı hizmet ile daha güvenli, daha verimli ve daha sürdürülebilir operasyonlar için kişiselleştirilmiş müşteri desteği sağlayan MICHELIN Connected Mobility ile desteklenmektedir .

MICHELIN Connected Mobility, bakım süresini ve araç arıza süresini azaltmayı mümkün kılar. Lastiklerdeki işlemler daha verimli bir şekilde planlanır, gereksiz lastik değişimleri önlenir ve yakıt tasarrufu (3) %12’ye kadar önemli ölçüde azalır.

MICHELIN Bağlantılı Mobilite dört temel öncelik üzerine kuruludur:

  • Yüksek teknolojili lastiklerin temini;
  • Lastik performanslarının yönetimi ve optimizasyonu;
  • Araç verilerini sürücü davranışlarıyla birleştiren MICHELIN Connected Fleet aracılığıyla filo yönetim çözümlerine erişim ;
  • Öngörülü bakım ve uyarılar için yeni, otomatik bir çözüme erişin: MICHELIN Akıllı Öngörülü Lastik.
- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here