Lastikcim.com.tr, İnternetin En Büyük İlk 100 Şirketi Arasında Yer Aldı

0
2191

Lastikcim.com.tr, FastCompany dergisinin yaptığı 2021 e-ticaret siteleri ile ilgili araştırmada, internetin en büyük ilk 100 şirketi arasında yer aldı.

“Türkiye’nin Dijital Lastikçisi” sloganı ile yolculuğuna başlayan Lastikcim.com.tr, tüketicilerin satın alma yolculuğunda tercihlerini kolaylaştırmak için uzman lastik çözüm ortağı olmayı hedefledi. Kısa zamanda hedeflerinin ötesine geçmeyi başaran Lastikcim.com.tr, FastCompany dergisinin yaptığı 2021 e-ticaret siteleri ile ilgili araştırmada, internetin en büyük ilk 100 şirketi arasında yer aldı.

Şirket Genel Müdürü Ahmet Erkan bu durumu şöyle özetliyor; Tüketicilerimize, bayilerde yaşadıkları deneyimi, online ortamda da eksiksiz şekilde yaşatmayı hedefleyerek 2017 yılında çıktığımız bu yolculukta müşterilerimiz, ekibimiz ve tedarikçilerimizle birlikte sürekli büyüdük. Tüketicilere, bizi tercih etmeleri için katma değer üretmeye odaklanan kurumsal iş birlikleri ile ulaşmayı hedefledik. Öncelikle değer ve memnuniyet yaratmaya odaklandık.
Yakaladığımız bu başarılı ilerlemede, ekibimiz kadar bizlere destek veren Türkiye’nin çeşitli illerindeki 80 tedarikçimizin özel bir yeri var. Hizmet sürecinde yaşattıkları olumlu deneyimle müşteri memnuniyetine katkı yapan 300’ün üzerinde montaj noktamızın da bu başarıdaki payı çok büyük. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Tüm bu tedarik ağının ürün ve hizmetlerini müşterilerimizle buluşturarak, eksiksiz bir hizmet sunabilmek için, kendi yazılım alt yapımızı her gün geliştiriyor, daha verimli ve sürdürülebilir şekilde bütün süreçlerimizi maksimum seviyede dijitalleştiriyoruz.

Lastikcim.com.tr ‘de odağımız mükemmel perakende deneyimi ve doğal olarak da müşteri memnuniyeti. Her gün bunu ön plana çıkarmak için çalışıyoruz.  Hedefimiz tüketici deneyimi olduğu için çizdiğimiz yol haritasında, B2B ticaretten tamamen uzak duruyoruz.

Bugün küçük bir tali bayiden, bölgesel toptancılara dek her firma bizim için ürün tedarikçisi olabiliyor. Böylece firmalar ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilere ulaştırma olanağı buluyor. Tüm tedarik süreçlerimiz uçtan uca dijital bir deneyimle gerçekleştiği için, hızlı ve her yerde bulunabilen hizmetler geliştirmiş oluyoruz.

Montaj noktalarımız ve müşterilerimiz için randevu ve hizmet tamamlama süreçlerini de olabildiğince dijitalleştirdik. Böylece hem müşteri memnuniyeti artıyor hem de süreçleri daha hızlı ilerletebiliyoruz.

Global istatistikler ve Türkiye’de TUIK tarafından yayımlanan verilere göre, internet kullanımı ve e-ticaret deneyimi her geçen gün büyüyor. Bu doğrultuda Lastikcim ailesi olarak, 2022 yılında da müşteri odaklı yaklaşımımızı sürdürürken, sektörün dijitalleşmesine öncülük etmeyi ve değerli iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi hedefliyoruz.

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here