GT RADIAL, WinterPro2 ‘evo’ ve ‘Sport’ Ürünleriyle Kış Sezonuna Hazırlanıyor

0
753

GT Radial bayileri, Avrupa çapında teslimatı tamamlanan yeni GT Radial WinterPro evo ve GT Radial WinterPro 2 Sport boyut uzantılarıyla 2023/24 kış sezonuna hazırlanıyor .

GT Radial WinterPro evo , 13-17 inç arası jantlar, 155-245 arası kesit genişlikleri ve 50-80 arası seri boyutları ile 44 ebatta çıkıyor .

Karda çekiş gücü, ıslak yollarda kavrama ve kısa fren mesafesi sağlamak üzere tasarlanan lastik, binek otomobiller ve daha küçük CUV ve SU V araçlar için kilometre performansı ve konfor sağlar .

Teklifi UHP araçlarda yukarı ve aşağı doğru genişleten GT Radial WinterPro 2 Sport toplam sayıyı 23‘e çıkaran 14 yeni ebatın piyasaya sürüldüğünü gördü .

Karda yol tutuşu ve sportif sürüşü sürdürmek isteyen yüksek güçlü binek otomobil ve birinci sınıf SUV sürücüleri için tasarlanan jantlar artık 17-19 inç, kesit genişlikleri 205-245 ve seri boyutları 35-65 arasında değişiyor.

Özellikleri arasında, karda ve ıslak yollarda daha iyi kavrama için keskin kenarlı, pala şeklinde yön profili ve stabilite ve hassas bir UHP yol tutuşu deneyimi için çoklu T çubuklu büyük omuz blokları yer alır.Ultra geniş oluklar, sert frenleme için hızlı su tahliyesi sağlar ve optimize edilmiş derin çekiş kanalları, yüksek performanslı karda çekiş ve frenleme sağlar. İnce ayarlı bileşik, profil ve yapı, sürüş güvenliğinden ödün vermeden daha iyi yakıt tasarrufu sağlamak için yuvarlanma direncini azaltır.

Her iki lastik de, kış lastiği kullanımını düzenleyen yasaların bulunduğu pazarlarda onaylı donanım için Üç Tepeli Dağ Kar Tanesi (3PMSF) sembolünü taşıyor .

Giti Tire (Avrupa) Kamyonet, SUV, PCR Kıdemli Ürün Müdürü Fabio Pecci- Boriani şunları söyledi: “ ‘Evo’ yükseltmesi ile mühendislerimiz ana kış ürünümüzün ıslak ve kuru performanslarını önemli ölçüde iyileştirmeyi başardılar. müşterilerimiz tarafından açıkça takdir edilen kilometre ve kar performansları. Bu küçük bir görev değildi.

“ Ayrıca, popüler GT Radial WinterPro 2 Sport modeliyle spor otomobiller ve büyük SUV araçlara yönelik teklifimizi kompakt sıcak hatchback sürücüleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanacak 235/35 19 dahil birçok yeni boyutla güçlendirdik .

“ Soğuk ve kaygan kış aylarında bile sürücülerin araçlarından keyif almaya ve güvenli bir şekilde sürüş yapmaya devam edebilmelerini sağlamak için en yeni ürünlerimizle doğru lastiği sunuyoruz .”

GT Radial WinterPro evo ve GT Radial WinterPro 2 Sport, Giti Tire’nin Hannover, Almanya’daki Avrupa Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here