ZC Rubber, WESTLAKE ve GOODRIDE Ürün Yeniliklerini The Tire Cologne 2026 Fuarında Tanıtacak

0
39

Bu yılki THE TIRE COLOGNE fuarında, ZC Rubber, 9-11 Haziran 2026 tarihleri ​​arasında Salon 8.1, C050g standında, Avrupa pazarı için geliştirilen ürünlere güçlü bir odaklanmayla, en yeni WESTLAKE ve GOODRIDE lastik portföyünü sunacak.

Bu yılki fuarda ZC Rubber, 2026 yılının ikinci yarısında Avrupa’da piyasaya sürülecek yeni ürünlerin yanı sıra, yerleşik kamyon ve otobüs radyal (TBR) serisini ve 2027 için planlanan gelecek geliştirmelerin seçilmiş ön izlemelerini sunacak.

Önemli bir nokta, çok sayıda drift etkinliğinde kendini kanıtlamış ve güçlü yol tutuşu ve hassas kontrol özellikleriyle bilinen, 180 aşınma derecesine sahip ultra yüksek performanslı bir lastik olan WESTLAKE Sport RS2 olacak. ZC Rubber’ın Red Bull Driftbrothers ile devam eden iş birliği sayesinde, lastik artık aşırı yükler ve yüksek yoğunluklu sürüş koşullarında daha tutarlı yol tutuşu sağlamak üzere tasarlanmış geliştirilmiş bir kauçuk bileşimine sahip.

Sport RS2 tanıtımının bir parçası olarak, Red Bull Driftbrothers’ın pilotu ve mühendisi Elias Hountondji, ZC Rubber standında yer alarak ZC Rubber’ın motor sporları deneyimini lastik geliştirme ve ürün iyileştirmesine nasıl uyguladığını vurgulayacak.

Sport RS2’nin ötesinde, ZC Rubber, 2026 yılının ikinci yarısında Avrupa’da piyasaya sürülmesi planlanan yeni PCR modelleri ve ticari taşımacılık uygulamaları için halihazırda mevcut olan köklü bir TBR portföyü de dahil olmak üzere, önemli segmentlerde geniş bir ürün yelpazesi sunacak.

ZC Rubber Avrupa Genel Müdürü Leo Liao şunları söyledi: “Bu yılki sergi, Avrupa için çok daha geniş ve eksiksiz bir portföyü yansıtıyor. Yüksek performanslı ve dört mevsim lastiklerinden, arazi, çamur arazi ve TBR çözümlerine kadar, neredeyse her önemli segmentte yeni geliştirmeler sunuyoruz. Bu, Avrupa pazarını ne kadar ciddiye aldığımızı yansıtıyor: yerel ihtiyaçları dinliyor, doğru ürünlere yatırım yapıyor ve Avrupalı ​​ortaklarımızın ihtiyaçlarına daha iyi uyan bir portföy oluşturuyoruz.”

Avrupa için yakında piyasaya sürülecek PCR serisi, UHP segmentinde WESTLAKE ZuperFlex Z-137 ve GOODRIDE RideMax G-147’yi, dört mevsim performansı için WESTLAKE Zuper4S Z-411’i ve arazi ve off-road uygulamaları için WESTLAKE TERRA LEGEND SL399 ve GOODRIDE MUD LEGEND SL388’i içerecektir.

Sergilenen TBR portföyü, uzun mesafe ve ağır yük taşımacılığı için direksiyon ve tahrik aksı uygulamalarını kapsayan WESTLAKE WSL2 ve WDL2+’nın yanı sıra GOODRIDE S2, D3 ve D4 gibi halihazırda mevcut ürünleri içerecektir.

ZC Rubber ayrıca, WESTLAKE Z-301 ticari van lastiği, GOODRIDE All Season G-721, GOODRIDE SnowComfort G-518 ve WESTLAKE WTL2, WESTLAKE WTR OEM ve GOODRIDE M2 gibi yeni TBR ürünleri de dahil olmak üzere 2027 geliştirmelerinden bazılarını önceden sergileyecek.

ZC Rubber ekibi, fuar boyunca hazır bulunacak ve ziyaretçileri ve ortaklarını standda toplantılar ve görüşmeler için ağırlamayı dört gözle bekliyor.

- REKLAM -