BKT, Yeni FL 695 Lastiğini Sundu

0
1460
Bir şirketin filosunda römorklar önemli bir rol oynamaktadır. Farklı arazilerde, yolda ve yol dışında daha ağır yükler taşımak gibi zorlu bir görevleri vardır. Bir traktöre kıyasla kesinlikle “ikinci sınıf” olarak kabul edilemezler, zira verimlilik büyük oranda onlara bağlıdır. Bu nedenle, römorklara uyacak ve römorkların performansını ve nihayetinde üretim verimliliğini artıracak belirli lastiklerin seçilmesi çok önemli bir faktördür. 
Piyasayı daima dikkatle gözlemleyen BKT, en zorlu taşımacılık uygulamalarında kullanılan römorklar için yeni bir ürün önerisi sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarına bir kez daha doğru yanıtı vermiştir.

Karşınızda FL 695; inşaat ve tarım taşımacılığı uygulamalarında kullanılan römorklar için özel olarak tasarlanmış, yenilikçi bir tarımsal sanayi ürünü. Bu radyal lastik, delinmelere karşı koruma sağlayan çok katlı çelik katmanlara sahip güçlü bir gövde sayesinde olağanüstü ölçüde dayanıklı ve sağlamdır. Ek olarak, kesilmeye karşı direncin artırılmasına katkıda bulunan özel bir hamurdan yapılmıştır.

FL 695, ağır yüklerde bile olmak üzere her koşulda mükemmel stabilite ve direnç sağlayan özel bir orta blok desenine sahip sırt tasarımıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca, derin sırtı, uzun bir ürün ömrüne ek olarak, yolda ve yolda kullanım sırasında optimum kendi kendini temizleme özelliği sağlıyor. Tüm bu cazip özellikler, FL 695’i en zorlu nakliye operasyonları için bile son derece uygun bir ürün haline getirmektedir.

Lastik, şu anda 650/55 R 26,5 ebadında mevcuttur. Bu yeni ürün de BKT’nin diğer ürünleriyle birlikte iyi tanımlanmış bir felsefeyi takip eden geniş lastik yelpazesine eklenmektedir:

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here